AsoPARC necessita ajuda, pel bé de TOTS

ASOPARC

No S’aturen. Passet a passet però ferms.

El que va començar com a plataforma ciutadana, ara s’ha convertit en Associació.

I tot començava quan la gent de la AMB, anunciaven les restriccions de transit. Restriccions de transit en episodis de contaminació on, suposadament els Youngtimers i clàssics son el dimoni.

FEVA fa el que pot, el que li deixen o el que creu per defensar els clàssics i Històrics.

La Renascuda FCVH, molt jove, en ple procés de reestructuració i de projecte, tot i la bona voluntat i energia no hi serà a temps. Per la primera embestida segur que no. Però de ben segur, que hi seran i ho batallaran.

I la PARC, és la PARC. És el seu únic motiu de existir. El de treballar per la racionalització de les mesures restrictives de transit. És un moviment ciutadà que va esdevenir Plataforma(PARC) i que aquesta setmana passada feia el últim pas, Associació ASOPARC.

Estan decidits, estan compromesos i és la seva batalla, el seu motiu de existir. Un grup jove i amb moltes ganes i energies.

Però no ho poden fer sols.

Com ens expliquen i segons les informacions que ells han pogut recavar, en aquesta primera tongada, 700.000 cotxes no podran circular per la AMB. Però de cara al 2020, quasi 3.000.000!!

I aquestes restriccions afecten al nostre sector, al Sector del Vehicle Clàssic i Històric de ple.

Ens demanen la seva ajuda, ells i posen la carn però necessiten molta brasa.

Com ser brasa a la ASOPARC?

Fen-te associat de la ASOPARC. I pots ser brasa gratuïtament ja que no te quota de associat. Sols necessiten que enviïs un mail a asoc.parc@gmail.com amb el enunciat ALTA SOCI i especificar el teu nom, DNI, Adreça i telèfon.

Com més serem per contrarestar les mesures, millor, i per que no donar forma a una plataforma-associació si a sobre es gratuït?

Som-hi, per els nostres clàssics i històrics.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Please follow and like us:
0

5 Comments

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*