IV Rubió, Trobada de Clàssics de Rubió.

IV Rubió. Aquest mati de diumenge, tenia molt clar a on anar .Es celebrava la quarta trobada de clàssics a Rubió, justament on ara fa un any vaig començar a voltar per els pobles de Catalunya de  trobada en trobada. La meva primera cita, Rubió 2016.

Crec que va ser una sort començar a Rubió, per la bona acollida que vaig tenir, i per que va ser una trobada de las bones, amb molts cotxes i molta diversitat. Però aquest any com veureu s’han superat en la IV Rubió.

Això si, aquest cop m’he pres la llibertat de llevar-me una mica mes tard. Quan he arribat, cap a tres quarts de deu,  a la esplanada ja hi havia molts cotxes. El bar on repartien els esmorzars i la taula d’inscripcions anaven  plens mentre d’altres seguien arribant.

He començat a fer fotos de las joies que s’hi concentraven, avui teníem un bon numero de 124 i 1430 per exemple, esportius, americans… I quan m’he adonat els cotxes que anaven arribant ja es tenien que aparcar a fora del recinte per que la explanada era plena.

Quan a la taula d’inscripcions, a cobert, en una sala des de on es podia veure l’exposició de cotxes.  Havia baixat el ritme , he entrat a saludar.

Ja havia passat la feinada mes forta tot i que encara arribaria algun participant mes.

Al voltant d’un centenar de cotxes s’han reunit avui a la IV Rubió.

Mentre esmorzava s’han començat a sentir bramar els primers motors, algú amb ganes d’encetar ja la pujada a les Maioles.

Poc a poc s’han anant formant els primers grups per sortir i han agafat carretera entre el sonar els clàxons.

Molt bon ambient, nivell i molt bona organització. Felicitats Carme i companyia per las ganes, per tirar-ho endavant i per el bon resultat. Podeu estar contents.

Fins l’any que ve !!

Fer Guillo, EL Rodaclàssics


Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*