FIVA WORLD RALLY ANDORRA 2019

FIVA WORLD RALLY ANDORRA.

Com cada any, la FIVA (Federació Internacional de Vehicles Antics), organitza la seva macro-trobada anual.

Sota el nom de FIVA WORLD RALLY, aquesta organització, de manera rotatòria, munta una setmana de clàssics. I el país acollidor, és evidentment, un dels països membre de la FIVA.

I si, quan sentim la paraula Ral·li de seguida ens ve l’olor de benzina, la velocitat i els cotxes de ral·lis. Però no, no estem parlant d’aquest. Sinó del significat britànic de la paraula, com una gran concentració de persones a favor de quelcom, en aquest cas en suport dels cotxes clàssics.

Aquest any 2018, va ser organitzat per Gran Bretanya. I per aquest 2019, el FIVA WORL RALLY el tindrem molt a prop, a tocar!

FIVA World Rally Andorra 2019.

Aquest 2019, de l’1 al 7 de juliol, els nostres amics de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA) seran els amfitrions! La FIVA a posat en les mans del País dels Pirineus i del seu representant FIVA, Lluis Dejuan (President AAVA), l’organització del Ral·li.

I com no podia ser d’altra manera, la setmana que ens proposen, i al preu que ens ofereixen, és per no quedar-se a casa. Estem acostumats a veure fulls d’inscripció del FIVA Rally a uns preus desorbitats. En canvi, aquest, és a preu d’unes vacances normals al país dels Pirineus.

Programa:

Preu i serveis inclosos:

7 dies de carreteres andorranes i catalanes.

Set les nits d’hotel, entre Catalunya i Andorra.

Caldea, Tobotronc, Museu de la Moto i museu del Automobil.

Concert Onca i Cirque du Soleil

Dinars, sopar i el magnífic sopar de gala de comiat.

I tot això, per 690 €/persona! Convindreu amb mi, que és un preu de vacances on no t’has de preocupar de res durant set dies. Bé, de res si, de què el vostre clàssic es posi en marxa cada matí per no quedar-vos en rere.

Us anirem informant de totes les novetats del FIVA WORLD RALLY Andorra 2019.

De moment, i per més informació, cliqueu aquí!

 

 

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*