Mercedes 240D

21 febrer, 2022 Mònica Esteve 0

Mercedes 240D de l'any 1980

Preu: 6500

Mercedes Model 240D. 3.0 Bonic i mimat Mercedes. Al seu temps va ser considerat l'automòbil de passatgers dièsel més ràpid del món. A una velocitat màxima de 180 quilòmetres per hora i un lapse de temps de 19,9 segons per accelerar de 0 a 100 km/h van ser suficients per a aquesta qualificació. Més important encara, el Mercedes Benz 240D 3.0 va ser el primer automòbil de passatgers al món que va ser equipat amb un motor dièsel de cinc cilindres. Fet d’aquesta construcció. La font d'alimentació de tres litres va ser, un any després de l'aparició de la versió de lífting facial de l'Strich 8, disponible al model de classe mitjana superior de Mercedes-Benz. És un bell exemplar. La combinació d’un sostre corredís obert, i un interior blau molt agradable, Bonics i cuidats seients. Aquest ofereix totes les comoditats. Els seients amb tela blava i cel (per a fetitxistes: codi 62) és excel·lent. Xapa en perfecte estat. Lideratge natural La qualitat pura, la joia d'una font d'energia, les opcions correctes (mirall d'ala dreta, sostre corredís, entena), espaiós i una bella condició sense òxid fan d'aquest Benz un dièsel clàssic d'última generació. Aquest automòbil permet a les persones escapar-se del ritme agitat de la vida quotidiana de manera relaxada i d'alta qualitat. El Mercedes Benz 240D 3.0 porta l'estrella al capó. I amb una forta convicció. El del lideratge històric i natural. Aviat ho podràs experimentar tu mateix.

Dades de contacte

Mònica Esteve
email: mestev62@xtec.cat
Telèfon: +34 653 36 72 01
Població: Alt Penedès

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*