Política de Privadesa.

Amb aquest document, volem informar-te de quins són els motius pels quals recollim les teves dades personals, què fem amb ells, quins són els teus drets i de quina manera pots exercir-los. Si de veritat t’interessa el destí de les teves dades, et recomanem que perdis un parell de minuts en llegir-lo.

Qui és el responsable de les teves dades?

Identitat: Marina Valero Segura i Marc Rovira Miró( cotxesclassics.cat en Endavant)
Direcció: C / de la Societat 59b Barberà de la Conca
Telèfon: 659242253
Correu electrònic: cotxesclassicscat@hotmail.com
Contacte DPD: https://cotxesclassics.cat/contacto/

Amb quina finalitat recollim les teves dades personals?

A cotxesclassics.cat no recollim i ni les tractem.  La informació que ens facilites és per respondre a les qüestions que ens planteges a través dels nostres formularis de contacte i de comentaris, i de fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

NO  emmagatzemem informació.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

Les bases legals per al tractament de les teves dades són les següents:
Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges a través dels nostres formularis de contacte i de comentaris.
Recorda que no estàs obligat a donar-nos el teu consentiment per al tractament de les teves dades, però de no fer-ho, cotxesclassics.cat no podrà fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades de caràcter personal?

Per poder oferir-te els nostres serveis amb una millor qualitat i complir les nostres obligacions fiscals, et fem saber que les dades que tu ens facilitis poden ser cedides a:

Webempresa Europa S.L., con domicilio social en Madrid, C/ Almagro 11 6º 7ª 1 C.P. 28010, pendiente inscripción Registro Mercantil de Madrid. Con C.I.F.: B-65739856. Correo de contacto: comercial@webempresa.com., encarregat de proporcionar el hosting.

Entorno Digital, S.A., sociedad de nacionalidad española con CIF A-61397212 y domicilio social en C/ Sta. Anna, 32-34, Cerdanyola del Valles, Barcelona (España) encargada de proporcionar el domini web.

Google LLC, encarregat de la recollida d’analítiques d’aquest web i `publicitat, a traves del Analytics i Adsense i subjecte a l’acord EU-US Privacy Shield.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?

El fet que ens hagis cedit les teves dades i ens hagis donat el consentiment per a tractar-, no et lliga a nosaltres.

Hi ha una sèrie de drets que pots exercir en qualsevol moment, els quals són:

Drets a sol·licitar l’accés a les dades de caràcter personal.
Dret a sol·licitar la rectificació o supressió.
Dret a sol·licitar la limitació del tractament.
Dret a oposar-se al tractament.
Dret a la portabilitat de les dades.

Per exercir els teus drets, pots contacte amb nosaltres al correu cotxesclassics.cat

També et vam informar, que si has donat el teu consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Així mateix, t’informem que pots presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no tinguis el satisfacció en l’exercici dels teus drets.

La Política de Privacitat va ser actualitzada per darrera vegada el 18 de maig de 2018.