Patge Reial a Dyane 6!

El poble de Barberà de la Conca ha volgut, aquest any 2017, recuperà imatges en viu dels anys 70 i 80!

De la mateixa manera que passava a molts altres indrets del territori, el patge reial o els rei mags, arribaven a la localitat en cotxes, no pas en animals. I en aquest poble de Tarragona, arribaven sempre en Citroën Dyane 6, ja que era el descapotable que més exemplars tenien al municipi.

Aquest any 2017, la  gent de la Festa de la Benzina, membre de la Coordinadora de entitats de Barberà de la Conca, col·laborant amb L’Ampa i Comissió de Festes, organitzadors del acte, ha volgut aportar aquest punt de màgia i nostàlgia al municipi, col·laborant amb la arribada del Patge Reial amb tres dels seus vehicles, dos Dyane6 per el Patge Reial i ajudant i una montesa impala obrint la comitiva.img_11451img_11481

Un detall important i curiós, el Dyane6 del patge reial, totalment restaurat, és encara un dels que duia a ses majestats als anys 70-80, i el xofer, també.img_11641

L’any que ve, el repte, 4 dyane 6 per ses majestats!

Gran imatge per aquestes dates, tradició i cultura, màgia i Benzina.

Salut i Benzina.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*