Una Setantena de Clàssics a Navarcles 2017

Navarcles.

Matinal de diumenge on el Club Motor Navarcles 2012 organitza la seva quarta trobada de clàssics.

Els participants estan convocats a les 8:30 del matí a Pla del Cos, al costat de las pistes d’atletisme.

Jo arribo una mica més tard, ja hem disculpareu, però per un dia que és fa anys, allargar la nit no fa mal. Un ampli i llarg carrer del polígon està tallat per la ocasió. Uns quants que ja ha arribat a la carpa de rebuda, van formalitzant inscripcions. Tot i que no son ni les deu del matí, el sol ja pica ben fort, sort de la carpa que està protegint una mica als organitzadors.

Però a meitat del carrer i desprès de veure ja uns quants clàssics, hem trobo amb els campions de la brasa.

Ells sí, a ple sol es clar , van coent les botifarres que ofereixen al personal. Al costat, dues carpes més que formen el servei de Bar, musica variada i…. motor.

Concentració.

Acabo de fer el tomb per veure totes les joies i fer algunes de las fotos que podeu veure. A

Al voltant dels setanta cotxes, no hem voldria quedar curt,  on es poden veure coses molt variades. És podria destacar una bonica col·lecció de 127, que ens permet veure la evolució fins al Fura.

Un grup de Volkswagen Golf espectaculars, amb tota la resta una bona exposició.

Desprès d’esmorzar i d’anar cercant a estones la mica de ombra que hi avia al carrer, s’anuncia per megafonia l’hora de la sortida. Comencen a rugir els motors , i comença la desfilada de tots aquells que opten per treure a passejar les besties.

Quan ja estan tots de ruta marxo de Navarcles amb la sensació de que las temperatures infernals que hem patit aquest fi de setmana han passat factura a la trobada.

Segurament ha tirat enrere a més d’un.

Agraïment als organitzadors que sempre estan al peu del canó.

Esperem ja la cinquena de Navarcles amb ganes.

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

1 Comment

  1. agradecido por este reportaje,hay publicadas fotos de las que nos hacian en el trayecto de la ruta,muchas gracias,saludos

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*