Més de 140 clàssics a Ca N’Aguilera!

En un cap de setmana relativament tranquil, un dels epicentres era Ca N’Aguilera.

Aquest nucli Històric de Piera convocaba als aficionats del clàssic a la seva segona trobada de clàssics.

La cita programada era a les 09h a la carretera d’accés al nucli. La organització va desestimar fer la trobada dins del poble degut a la gran afluència de cotxes que esperaven.

I sort van fer ja que les previsions ràpidament van quedar superades.

A les 9h tothom era citat. A l’arribada, un gran pòrtic vermell et rebia. La taula de inscripcions a punt amb molts voluntaris preparats per atendre’t

Abans de passar per l’arc, inscripcions i pagaments avies d’aclarir.

Un cop realitzada la tasca administrativa, tots cap  dins a buscar espai per aparcar. A les 9 del matí va ser tasca sencilla però a les 10 el tetris ja era quelcom complex.

140 cotxes a Ca N’Aguilera.

Crec que podríem afirmar que aquell diumenge es va duplicar el parkmovil declarat de la localitat. Cotxes arribats d’arreu van omplir la localitat.

Cotxes de Rally.

Clàssics Europeus.

Americans Classics

Militars.

Tractors.

Motos.

Esmorzar.

Un bon esmorzar de forquilla i ganivet ens tenien preparats. Butifarra amb segues i beguda per tos els participant. S’agraeix i molt aquests esmorzars els diumenges.

Ruta.

A les 12h, els participants que així ho volien, sortiren a passejar cap a Piera. Volteta de uns 30 minuts i cap al poble de tornada.

Premis.

Per finalitzar, la organització va repartir fins a 15 premis de les diferents categories que van preparar. Al més antic, al més ben conservat, al club més nombrós i al que venia de més llunyà.

Gran trobada la de Ca N’Aguilera, a la que el aficionat va respondre. La organització i voluntaris no van fallar i això que la gran majoria, de ben segur, el llit ni el van provar(coses de Festa Major).

Gràcies per aquesta magnífica trobada. L’any que ve, de ben segur que repetirem.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*