370 cotxes en Quart aniversari de ASR.

Aquest diumenge hi havia cita obligada per celebrar el quart aniversari dels ASR Club.

Café amb llet per despertar-se i capa a LLiçà de Vall. Un d’aquells dies, en que la autopista i al enllaçar amb la C17 ja vas veient cotxes que van al mateix lloc que tu.

En arribar i un cop aparcat a fora del recinte destinat a la trobada, hem paso per la carpa de rebuda on hem diuen, que  ja fa una bona estona que no paran de rebre vehicles variats i molt interessants, així que la cosa promet.

Me’n vaig cap a la plaça a veure-ho i trobo que no falta de res. Taller infantil on els peques s’entretenen, fent cotxes es clar.

Estands i paradetes de samarretes, discs antics de vinil, recanvis i molt més.

Al lloc de l’ esmorzar ja hi ha una llarga cua. les botifarres es couen a tota maquina. A més, els visitants tenim una amplia oferta gastronòmica, food trucks, paradetes i els propis bars de la plaça .

Clàssics 4rt ASR

I a part de tot això, el més important, tant la Plaça de la Vila, com als espais que hi havien al voltant, desbordats de joies de totes classe.

D’agrair, un cop més, l’esforç per classificar els cotxes per models, així podem veure un nodrit grup de 600 per exemple o Dyane6 y 2CV.

Cap a las deu ens presenten la “guinda” que faltava, salten al escenari Los Pasantes. Una molt bona banda que comença a fer sonar clàssics del rock and roll dels 60, 70 i 80 . Així dona gust!!

370 inscrits, jo crec que més, i una festa molt agradable, per quedar-s’hi.

Espero que els d’Antigalles Sobre Rodes en facin molts més i poder celebrar-ho amb ells.

Felicitats per el quart i per la gran festa organitzada

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*