Rambla de la Girada. III Festa del Motor

La Girada. Aquest passat diumenge 5 de Novembre, Vilafranca del Penedès estava de Festa.

La Associació de Comerciant de la Girada, feien la seva festa. La festa del Comerç. I dins de les activitats i mostres que tenien preparades, va trobar temps per els clàssics.

Sempre diem i lloem, la feina que fan les associacions i clubs per preservar i donar a conèixer la nostra afició. I tambe com no, per donar a conèixer i exposar part del nostre patrimoni industrial.

I això, ho diem sempre dels clubs i associacions del nostre sector. Doncs encara més lloable, veure com una associació d’un altre àmbit, troba les forces i energies, per dedicar-se a quelcom aliè a ells. Així que gràcies als comerciants de la Rambla de la Girada de Vilafranca del Penedès per posar el vostre granet de sorra per el aficionat del clàssic.

Clàssics a la Girada.

Com dèiem, els Comerciants de la Girada organitzaven la III Festa del Motor. I ho feien desprès d’un any de pausa. Imaginem per agafar energies, per que el que estar clar, es que han aconseguit aquest 2017 ajuntar més de 150 cotxes!!

Bona va ser la varietat de vehicles que s’hi van presentar.

Seat

Renault

VW

Citroen

Americans

i més….

Gran ambient i magnifica assistència, tant de participants com de visitants a la exposició de clàssics de la Festa del Motor de la Rambla de la Girada de Vilafranca del Penedès.

La Associació de Comerciants de la Girada, volen agrair a tots els participants la seva assistència i avisen, que ja estan pensant en la del 2018. Així que aneu apuntant.

Felicitats per l’èxit assolit.

Salut i Benzina

cotxesclàssics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*