AsoPARC necessita ajuda, pel bé de TOTS

ASOPARC

No S’aturen. Passet a passet però ferms.

El que va començar com a plataforma ciutadana, ara s’ha convertit en Associació.

I tot començava quan la gent de la AMB, anunciaven les restriccions de transit. Restriccions de transit en episodis de contaminació on, suposadament els Youngtimers i clàssics son el dimoni.

FEVA fa el que pot, el que li deixen o el que creu per defensar els clàssics i Històrics.

La Renascuda FCVH, molt jove, en ple procés de reestructuració i de projecte, tot i la bona voluntat i energia no hi serà a temps. Per la primera embestida segur que no. Però de ben segur, que hi seran i ho batallaran.

I la PARC, és la PARC. És el seu únic motiu de existir. El de treballar per la racionalització de les mesures restrictives de transit. És un moviment ciutadà que va esdevenir Plataforma(PARC) i que aquesta setmana passada feia el últim pas, Associació ASOPARC.

Estan decidits, estan compromesos i és la seva batalla, el seu motiu de existir. Un grup jove i amb moltes ganes i energies.

Però no ho poden fer sols.

Com ens expliquen i segons les informacions que ells han pogut recavar, en aquesta primera tongada, 700.000 cotxes no podran circular per la AMB. Però de cara al 2020, quasi 3.000.000!!

I aquestes restriccions afecten al nostre sector, al Sector del Vehicle Clàssic i Històric de ple.

Ens demanen la seva ajuda, ells i posen la carn però necessiten molta brasa.

Com ser brasa a la ASOPARC?

Fen-te associat de la ASOPARC. I pots ser brasa gratuïtament ja que no te quota de associat. Sols necessiten que enviïs un mail a asoc.parc@gmail.com amb el enunciat ALTA SOCI i especificar el teu nom, DNI, Adreça i telèfon.

Com més serem per contrarestar les mesures, millor, i per que no donar forma a una plataforma-associació si a sobre es gratuït?

Som-hi, per els nostres clàssics i històrics.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

7 Comments

  1. tengo moto ,coche ,furgoneta de camping ,y camión de trabajo todo afectado y todo con ITV y seguro y en perfecto estado no o necesito cambiar nada todo funciona perfectamente y da la casualidad que hace más de 5 años voy a buscar el camión en bicicleta ,a un polígono al lado Barcelona ,si tengo prisa ,algún día voy en la moto
    y si veo que llueve mucho y no va a parar en el coche diesel que tiene pocos km también ,no quiero mojarme y resfriarme que soy autónomo de 62 años ,vivo en Barcelona ,trayecto en transporte público aproximado para ir a trabajar unas 2h en bici 1h dentro de poco con estas restricciones supongo que tendré que ir a trabajar ni pagar impuestos por que el ayuntamiento y sus mentes pensantes me lo van arreglar supongo ,se que hay mucha gente con casos parecidos ,estás normas no es la solución ,no tienen ni puta idea ,y de los carriles bici ya ni hablo hago 35km cada día para ir a trabajar ,que no esperen mi voto ni de mi ni de nadie de mi familia y amigos que multipliquen ,un saludo a todos.

  2. Además de los coches clásicos, hay que tener en cuenta los derechos de los residentes en la ZBE que se les perjudica como a nadie. Todo el mundo puede circular por las Rondas pero los residentes no podemos ni acceder a ellas. Esto no puede ser legal.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*