Tot Darrera, Novetat 2018! Primera Copa Petits Tot Darrera!!

Tot Darrera. Us presentàvem l’altre dia la ja 8ª Copa Catalana de Regularitat per a Clàssics, que és disputará aquest 2018.

Doncs per aquest 2018 una gran novetat. Una copa per que els aficionats del clàssic s’iniciïn d’una manera divertida. I més econòmica també!

La Copa Petits tot Darrera promet emocions, promet diversió. I esdevindrà una bona forma de iniciar-se en els Rallis de Regularitat a Catalunya.

Com diu la organització, requisit principal, cotxes d’abans del 1981 amb disposició mecànica “tot darrera” i de com a molt 4 cilindres.

Requisits per Participar:

  1. Un cotxe amb disposició “tot darrera” (SEAT 600, 850, 133; Renault 8, 10, 4CV, Dauphine, Ondine, Gordini; Simca 1000, Rallye; VW Escarabat, etc), de fins a 4 cilindres (els Porsche 911 no poden participar).
  2. Un equip format per conductor i navegant.
  3. Un aparell de medició. Es pot utilitzar des d’una aplicació per a mòbil (com Rabbit Rally, RallyMeter o Katya), un (o més) comptakm de bicicleta, o aparells professionals com Terratrip, Brantz o Blunik.
  4. Un rellotge i un cronòmetre.
  5. Per a totes les proves organitzades per Clàssics Rent Services es necessita una connexió USB al cotxe. Podeu utilitzar un carregador de telèfon mòbil connectat a l’encenedor del cotxe.
  6. No es necessita cap tipus de llicència federativa, només carnet de conduir.
  7. Elements de seguretat: extintor de com a mínim 2kg.

No son uns requisits molt extensos, ni molt costos. Interessant per la iniciació.

Pel que fa als preus de la Copa Petits Tot darrere: La Copa és gratuita, si bé és cert, que per participar als ral·lis proposats, s’haurà de pagar la inscripció normal a cada ral.li.

Les proves, totes escollides de la povincia de Barcelona i Girona.

Calendari Copa Petits Tot Darrera.

 

Ja hi ha un total de 17 inscrits participants en aquesta Primera Copa Petits tot Darrera, entre els quals, un 850 coupe, 850, 600, R8, Alpine A110, 133, Simca 1000 i un Renault 4-4!!.

La Primera prova, XVI Rally d’Hivern-Critèrium Viladrau, ja és va disputar i el primer guanyador va ser Andreu Ferrer i Josep Pla amb els seu Seat 133.

Qui serà el guanyador del Criterium de Tossa?

Qui és farà amb la primera Copa Petits Tot Darrera?

Ho anirem descobrint.

Per més informació, www.copatotdarrera.cat

Salut i benzina

cotxesclassics.cat

Font: copatotdarrera.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*