Xa d’Arbucies. Trobada de Clàssics a Arbucies, gran desena!

Xa d’Arbúcies. Fer Guilló, el Rodaclàssics

Aquest mati de diumenge ha començat gris, a l’alçada d’Espinelves per l’eix transversal anaba envoltat per la boira .

Pero al arribar a Arbúcies a sortit el sol i ha començat a regnar el color, color de clàssics que lluïn pels carrers i places  del centre.

Clàssics a la Xa d’Arbúcies

A Arbúcies, com ja sabeu, et fas un fart de caminar veient cotxes de tota classe, ben classificats .

Et pots tornar boig fent fotos.

En arribar a la escola Dr. Carulla, un espai per descansar una estoneta, o no. Esmorzar, mercat i activitats per els mes petits com concurs de dibuix o diversos tallers.

Desprès a continuar que queda molt per veure. Més carrers , places i aparcaments on avui no es podia aparcar a no ser que entressis amb un clàssic inscrit, un clàssic com a màxim matriculat al 1986.

A part de molts cotxes també hi ha molt públic i molts voluntaris. Una gran festa del clàssic. Una gran festa on poder veure totes les marques i de tots els colors!

Poder gaudir de tanta quantitat de cotxes concentrats en un lloc és un plaer. I aquest plaer, ja fa deu anys, que ens el regala la gent d’Arbúcies!

Marxo un cop més, pensant en l’esforç que suposa organitzar una cosa així.  No només dels organitzadors i voluntaris , també dels veïns. M’ha cridat la atenció els cartells a les portes dels parkings que avisaven de que durant el diumenge al matí, no podria entrar ni sortir cap cotxe, un sacrifici que segur fan de bon grat.

Feliç desè aniversari Arbúcies i molta força per els deu següents com a mínim !!

Salut I Benzina

1 Comment

  1. Per 65 dies no hi he pogut estar amb cotxe propi, però no m’ho he perdut, però de copi. Molt bon mati. Felicitats per la feina ben feta.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*