David Obendorfer, El Somiador que ens fa Somiar!

Quedeu-vos molt bé amb aquest nom, David Obendorfer.

És el responsable de molts somnis dels últims mesos i anys. És el responsable de moltes de les noticies que ens fan trencar el cap. Es el responsable de molts somnis de mitjanit després de veure un dels seus magnífics dissenys.

En David Obendorfer.

És dissenyador industrial, llicenciat a la MOME, Moholy-Nagy University of Art and Design de Budapest. Des de fa 8 anys, treballant a un dels estudis de disseny més important de Italia.

Però quan arriba a casa, deix volar la seva imaginació i el seu Art. I ho fa amb una de les seves passions, el mon dels vehicles clàssics.

Somiar a jugar amb les línies Retro, amb els models més singular. Portant línies dels 70-80 al segle XXI. I ho fa amb tanta professionalitat i cura, que cada cop que surt a la llum un nou disseny seu, la premsa va boja. I no n’hi per menys.

Els seus dissenys serian propis dels estudis de desenvolupament de les millors marques.

I ja no és sols el propi disseny, sinó que tal com ho presenta fa pensar que realment les marques son les que ho presenten.

I això es molt lluny de la realitat. No ho fa sota la solicitud de cap empresa. Ho fa per passió i entreteniment. Per portar al mon idees i imatges precioses.

Ens fa somiar i a molts pensar que es els vehicles en qüestió tornaran a rodar. De sobte despertem, coneixem la seva historia, i veiem que tot ha estat un somni, bonic, però un somni.

Ens haurem de quedar amb les imatges que de tant en tant ens regala, que de tant en tant ens brinda, esperant que en un futur no molt llunya, algun dels seus dibuixos poguessin esdevenir, realitat.

De moment, com sempre, res ens impedeix somiar, i més després de veure els seus magnífics dissenys.

Seat/Fiat/Abarth 127.

Renault 4.

Fiat 600.

BMW CS Vintage.

VW T2.

Citroën Type H.

En aquest cas concret, del seu disseny va sortir l’encàrrec de fabrica un kitt per adaptar a la Citroën Jumper per deixar-la igual. Possiblement, de manera indirecta, el primer disseny que molt acuradament ha vist la llum. No per mans de Citroën, sino per mans de un entusiasta com David. Us passem fot del primer disseny i la adaptació portada a realitat.

 

Fiat 500 spider.

Gràcies per aquests regals David Obendorfer. Visiteu la seva pagina web www.davidobendorfer.com

Salut Benzina.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*