Destacada- 6è Clàssic Revival Tremp

Tremp. Ja fa temps que la tenim anunciada. Més de una semana molt visible a casa nostra, cotxesclassics.cat.

I es que veien com va anar el 5è clàssic Revival, d’aquest sortida i de la gent de la Associació Cultural de Clàssics Pallars s’en espera molt.

I la programació que ens han preparat per aquest cap de setmana, 5 i 6 de maig, es brutal.

No es tem parlant de una matinal, ni tan sols de un dia sencer, aquesta gent quan la fa, la fa grossa. Tot un cap de setmana complert de activitats per a tots els gustos i colors.

I ja no tan sols per les activitats, Tremp es mereix que hi anem i gaudim.

Què és Clàssic Revival Tremp?

Doncs la festa grossa de la Associació Cultural de vehicles Clàssics del Pallars. La festa que organitzen per els seus socis, però on volen que vingui el màxim nombre de gent d’arreu del país.

És un cap de setmana, que Tremp es vesteix de clàssica, que torna als anys 60, 70 i 80 per posar uns dies. On tornar a veure circular i aparcats les joies del nostre patrimoni industrial automobilístic.

És un cap de setmana, on aquesta gent, et porta a passejar per les magnifiques carreteres del Pallars, on et fa provar la seva exquisita gastronomia local i on també, t’oferiran tots els elements festius, com si d’una festa major és tractés.

Fira de la Primavera i 6è Clàssic Revival.

I si no tens prous activitats, Tremp et té preparada la seva Fira de Primavera aquell cap de setmana. Una fira, on un cop el teu cotxe s’estigui exhibint, hi trobara artesania, alimentació, espectacles, mostres i molt més.

Programa Fira Medieval 2018.

Què més voleu? Necessiteu res més per participar al 6è clàssic Revival. Un altre cosa no, però aburrir-vos, impossible.

Teniu ganes de festa, varietat, passejar amb el vostre clàssic i rodejar-vos de aficionats?

6è Clàssic Revival.

Aquest cap de setmana no hi ha altre millor que aquesta. Participa del 6è clàssic Revival de Tremp i entre tots, ajudem a la gents dels Clàssics del Pallars a assolir un nou èxit de participació aquest 2018.

Vols Venir amb Vespa? Doncs també n’hi ha per tu!!!!

Visita el 6è Clàssic Revival i viu la experiència del cap de setmana!!!

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*