Destacada-VII Concentració de Clàssics i Ferrari a Juneda.

Juneda, 3 de juny 218.

Com ens agraden els còctels i combinats. I en aquesta ocasió, el coctel es bestial. I combinem, com en altres ocasions, els clàssics amb fruita o menjar.

A Juneda arriben ja a la 40ena edició del Concurs de Cassoles de tros. I des de fa ja 7 anys, a Juneda, per aquesta fira, la combinació és de Clàssics i Cassoles de Tros.

Però tronem a lo nostre, clàssics i més clàssics.

Concurs de Cassoles de Tros de Juneda.

A Juneda arriben a la 40ena edició del concurs de les cassoles de tros. I no estem parlant de orfebreria. No es tracta de veure qui fa la millor cassola de fang.

La cassola de tros és un d’aquells apats complets que es feien els pagesos per aguantar tota la jornada dura de treball. Una apat elaborat amb ingredient basics i humils, però que cuits al foc a terra, eren exquisits. Un regal per el paladar per les dures feines de camp. I en terres de Lleida, a la cassola no hi podien faltar els Cargols!

RECEPTA:

I amb aquesta recepta, a Juneda, en fan un concurs al millor cuiner de la Cassola de Tros.

I per el visitant, degustació i activitats molt diverses per que la visita a Juneda en aquesta curiosa Fira, sigui del tot especial i entretinguda.

Programa:

I entre les moltes activitats proposades, aquesta nostra que destaquem, la VII concentració de clàssics i Ferrari.

 

VII de Clàssics a Juneda.

Quan parlem d’una setena edició, ja estem parlant d’una de les concentracions consolidades del territori. I més si parlem de Juneda, on aquesta combinació a va fer exitosa des de la primera.

L’Ajuntament de Juneda impulsa aquesta trobada amb un dels seus vilatants, el Sr. Joan Arqués, que amb la col·laboració del Club de Vehicles Històrics de Lleida prometen una jornada excepcional, plena de activitats per gaudir.

HORARI:

09:00 a 10:15 Arribada, inscripcions, entrega de dorsals i ESMORZAR

10:15-11:15 Passejada per els Carrers de la Vila

11:15-13:15 Exposició dels vehicles a la 40ena Fira de Cassoles de Tros de Juneda.

 

En aquest enllaç, trobareu més informació: Clica aquí.

Especial Ferrari.

I si hi ha un motiu més per participar i assistir, es la possibilitat de veure en un mateix indret, una bona exposició de la casa del cavallino rampante! En aquesta edició, els Ferrari’s seran protagonistes a Juneda. I  a qui no li agrada una dolç?

Si tens un Ferrari o ets aman de la marca, no et perdis aquesta VII edició de la Concentració de clàssics A Juneda. Una trobada que destaquem, i que no ens perdrem sota cap concepte!!

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*