Massiva Festa del Motor ASR.

Festa del Motor ASR. Podem afirmar amb total rotunditat, que sort van fer els amics d’Antigalles Sobre Rodes(ASR), en canviar la ubicació del seu aniversari i Festa del Motor! Si no, de ben segur, no hi haguessin cabut.

El club ASR, és un dels més joves, però que més grans s’ha fet en el nostre territori. La seva activitat continua, i les seves dinàmiques els ha portat en ser un dels grans clubs de clàssics de Catalunya.

I aquesta edició de la Festa del Motor i cinquè aniversari del club, així ho ha demostrat.

Festa del Motor ASR 2018

A la tranquil·la localitat de lliça de Vall, el passat 16 de setembre, tingué lloc una de les festes del clàssic que es recordaran aquest 2018. Inicialment programat a la plaça de la Vila, però posteriorment, i amb molt d’encert, es dugué a terme a Pous de Glaç de Can Gurri. 4000m2 per omplir amb clàssics.

I tot i que les previsions eren bones, res feia pensar a l’organització, que 550 clàssics farien cap a la cita. Si, heu llegit bé, 550 participants en el V aniversari del club ASR!

I al recinte de Pous de Glaç hi havia bona Festa del Motor muntada. Food-Trucks, més de 30 parades de recanvis i complements i sobretot, molts i molts clàssics exposats.

2000 persones van participar de la festa. Més de 500 van fer una visita guiada pels Pous de Glaç de la mà del departament de cultura del Consistori. Intentar posar una instantània de cada participant, impossible, però les genèriques són excepcionals.

I els videos que ens han passat els amics d’ASR També!

60 col·laboradors, entre socis i amics, van fer possible, que l’estada a Lliça de Vall fos exquisida. Tothom va sortir de Lliça havent passat una gran jornada festiva al voltant dels clàssics i d’ASR. Activitats, premis, menjar i parlaments de la junta.

Amics d’ASR, que per molts anys pugueu continuar muntant aquests siderals. L’afició i l’aficionat ho agraeixen i molt. Si voleu veure totes les fotografies, cliqueu aquí.

Feliç V aniversari!!

salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*