Hispano Suiza Carmen: El Retorn del mite.

Quan sentim a parlar del Hispano Suiza, ens ve al cap aquells vehicles majestuosos. Si sentim Hispano Suiza Carmen…..

Aquells vehicles on sols la burgesia podia passejar. El vehicle, qua a dia d’avui, es un icona, un mite de la història de l’automoció! Un vehicle reservat a museus i algun que altre rally de Sitges a molt estirar.

Vehicles, que representen obres d’art embolant.

Quan sents que una marca icònica retorna en forma elèctrica, sempre et posa la pell de gallina. Recordes allò del Mini de David Brown. Però quan sents que retorna o que vol retornar la marca Hispano Suiza, d’entrada, ho mires amb recel. Una marca així no pot retornar de qualsevol manera.

Per que ens entenguem, el retorn no pot implicar, que qualsevol pugui anar a la concesionaria a comprar-ne un. Matariem l’Icona, mataríem l’essència, en materiem la marca i tot el que representa Hispano Suiza.

Hispano Suiza Carmen.

Així que quan veus realment com serà el retorn, respires tranquil. Si més no, per el concepte, els detalls de la pretensió no deixen a ningú tranquil i/o indiferent.

Hispano Suiza torna dins del ventall del vehicle elèctric d’elit! No pretén competir amb el Nissan Leaf, ni tan sols amb els tan valorats Tesla. La pretensió és, crear, igual que va fer al 1905, una lliga propia.

EL Hispano Suiza Carmen vol ser el Primer Super Esportiu Super Luxe Elèctric. I no pot ser d’altre manera, ja que va batejat amb el nom de la neta del Fundador de la marca, i per tant, no si val a badar.

Superesportiu Elèctric per que pretenen montar una tecnologia elèctrica que rendeixi 1000cv ni més ni menys.

Amb un disseny noble, esportiu i a la última en tecnologia com el del històric Hispano Suiza Dubonnet Xenia.

I Super Luxe, per què s’hauran de justificar els 1.7M de Dollars que costarà el Carmen. D’entrada seran 7 unitats construïdes al any artesanalment. A esperar, amb tot detall i luxe, com tota la història de la marca. Ja hi ha una comanda, així que, veurà la llum el Carmen Segur!

Aquest és el compromís adquirit per els propietaris, la familia Mateu i el Grup Peralada.. Volen reencarnar Hispano Suiza, i ho volen fer de la mateixa manera com va néixer. Vehicles a la última en tecnologia, dissenys nobles i de gran valor conceptual.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*