Tulpen Rallye al Week End Andorra 2019

by MatrixL(Flickr) https://www.flickr.com/photos/98216376@N00/8707945446

Tulpen Rallye, per si ens faltava un al·licient més per participar al Week End 2019 d’Andorra, ens arriba aquesta activitat impressionant. I dic un al·licient més, perquè el mateix programa del Week End no ens faria, demanar res més, Excursions, activitats, clàssics, festes, Disco mòbil i inclús Barra Lliure!!!

Doncs si amb aquest programa no n’hi hagués prou, diumenge, a Andorra, hi haurà material suprem. La Sortida oficial del Tulpen Rallye, la faran diumenge, des d’Andorra. I tots els participants del Week end tindran barra lliure al Parc Tancat, a l’aparcament davant de la Seu del Govern d’Andorra.

Pels que no conegueu que és, us en fem cinc cèntims, en text però sobretot en imatges!!

Tulpen Rallye.(1949-2019)

La fundació “Stichting Tulpenrallye” és l’organitzadora del #66 Tulpenrallye, un rallye de regularitat internacional, del 12 fins a 18 maig 2019. És un ral·li de regularitat, que passa per diversos països del continent, on participen principalment equips holandesos. Així i tot, n’és benvingut un percentatge d’estrangers. Data de la primera edició, 1949!! Un Rallye amb molta història i glamour!

Els vehicles, han de ser tots d’abans de 1972 hi han d’estar en un estat de conservació/restauració més que òptim. Per això, el pas del ral·li per les carreteres, és tot un espectacle. Vehicles immaculats, endorsalats, i fent més de 1000km per Europa!

En aquesta edició 2019, la Sortida la faran a Andorra, el Diumenge 12 de Maig. Coincidint amb el Week ENd, convertint-se en un atractiu més del cap de setmana.

I com a participants del Tulpen Rallye, inscrits i confirmats, tenim des de un Volvo PV544, a Porsche 356, passant per Citroën Traction avant cabriolet. Jaguar XK 1955, Porsche 911 passant per Lotus, MG, Mercedes i autèntiques preciositats d’abans dels anys 50.

210 participants en Total!! Clica la imatge per veure els participants del 2019, i que podràs veure a Andorra aquest diumenge 12 de Maig.

Els participants del Week End, participaran de la presentació i control dels vehicles inscrits, així com de lliure passeig pel parc tancat.

Un espectacle majúscul, els cotxes del Tulpen Rallye 2019.

Si no teníem prou al·licient amb el programa, arriben els amics de l’AAVA i ens porten això.

Us ho perdreu? No esteu inscrits i voleu participar?

Contacteu amb l’Associació Andorrana de Vehicles Antics al mail aava@aava.ad.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*