24N-Riuada de Clàssics Solidaris

Riuada de Clàssics.

La nit del passat 22 octubre, pels pobles de la llera del riu Francolí, va ser un malson.

Els més de 340L/m² caiguts a les muntanyes de Prades, més tot un seguit de causes i casualitats, van provocar quelcom devastador. El riu Francolí, va passar d’un cabal d’1 m³/s per una punta de 1290 m³/s! El Francolí es convertí en el Sena, en qüestió de segons.

I això, provocar efectes devastadors des de Vilanova de Prades fins a Vilaverd.

Els danys causats per la riuada al conjunt dels pobles de la conca, és quantificant en uns 20 milions d’euros entre despeses públiques i privades. Però hi ha quelcom inquantificable, 5 vides són les que s’ha emportat el Francolí. Veïns de Prades, Espluga de Francolí, i Vilaverd van perdre la vida, i això, és inquantificable.

Riuada i Voluntaris.

Moltes han estat les riuades de voluntariat que han treballat arreu. Brigades locals a Vallclara, Vimbodí i Poblet, Vilanova de Prades, Vilaverd, Montblanc i l’Espluga de Francolí.

Però també, el naixement de Riuada Solidària al Francolí ha revolucionat la forma de col·laborar i formar part del futur de famílies i negocis afectats. I en aquest cas, el cap de setmana del 22 al 24 de Novembre, Riuada Solidària al Francolí de l’Espluga de Francolí, ha preparat activitats per tots els gustos i colors, amb col·laboració amb entitats i particulars.

I aquí, el món del clàssic no hi pot faltar!

Riuada de Clàssics Solidaris

El 24 de novembre, amb la col·laboració de riuada solidària, organitzem una trobada de clàssics on tot el col·lectat anirà a les urnes de donació pels afectats de l’Espluga de Francolí. Riuada de Clàssics Solidaris.

Un matí replet d’activitats com podreu veure al cartell i a la web de riuadasolidaria.cat.

Amb nosaltres, col·laboren els Clubs Clàssics el Morell, Gave Reus i ASS. Motor Clàssic Barberà de la Conca. En ells recau també el patrocini i organització dels sortejos que tindran lloc a la plaça del Canós just abans dels concerts del Tast DO Conca de Barberà.

El sector del clàssic és solidari, i sempre està emetent a la crida de la solidaritat. Demostrem als amics i veïns de l’Espluga de Francolí del que som capaços! Us hi esperem a tots.

Lloc: Plaça del Casal de l’Espluga de Francolí.

Horari: 9h Inscripció i Esmorzar

Preu: 10€ Esmorzar i sorteig.

Inscripció: cotxesclassicssolidaris@gmail.com, per garanir esmorzar, preinscipció abans del 19/11/2019.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*