Sortida Solidària AAVA 2020

AAVA 2020. L’Associació Andorrana de Vehicles antics acabarà aquest 2020 com ja ens té acostumats. Gran Trobada solidària aquest diumenge dia 20.

Per qüestions de pandèmia, l’acte ha patit variacions respecte als anys anteriors. Però el que no ha variat, és la voluntat de socis i clubs per posar el seu granet de sorra en la causa.

Més de 2000€ seran entregats a la Creu Roja a Andorra per ajudar a pal·liar els efectes més directes de la crisi als ciutadans.

Solidaritat AAVA 2020


L’Associació farà una aportació de 1.000 euros. Els donatius particulars dels socis pujaran a un miler d’euros més.

L’acte s’iniciarà a les 11 del matí amb la sortida de la rua de cotxes antics del pàrking del Viena. El Pare Noël de l’AAVA passejarà pels carrers de Santa Coloma, Andorra la Vella i Escaldes Engordany. 

Cap a les 12 del migdia està prevista l’arribada de la rua a l’aparcament de la plaça de braus (davant de Govern). En aquest moment es produirà l’entrega del xec amb els diners recaptats a Creu Roja

Una mostra més, potser de les poques d’aquest 2020 a causa de la pandèmia, que els clàssics i els seus aficionats, sempre hi són allà on se’ls necessita.

Felicitats per la iniciativa un any més i que tingueu una jornada solidària molt exitosa!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*