Festa de la Benzina, éxit en l’onzena!

Festa de la Benzina. Aquest passat diumenge dia 3 de juliol, a Barberà de la Conca, tingué lloc l’onzena festa de la benzina. Una trobada de vehicles clàssics organitzada per l’associació Motor Clàssics Barberà. Una festa que any a any té més participants.

En aquesta edició si aplegaren 73 vehicles antics i un total de 120 participants.

Per començar, els participants se citaren a l’Agrícola de Barberà on es realitzà la inscripció i l’esmorzar. Esmorzar cortesia de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i amb vi cortesia de la mateixa agrícola de Barberà.

A les 10 h, els participants sortiren d’un en un per fer la ruta. A ruta consistia en una gimcana punt a punt, on els participants havien de seguir les indicacions del Roadbook que se’ls hi entregà des de l’organització. Practicament tothom va ser capaç de seguir les instruccions, però no seria bona la trobada sense algun perdut que altre.

El punt final de la Ruta era Vimbodí i Poblet, on l’ajuntament, convida els participants de la Festa de la Benzina a visitar el forn del vidre i veure el bufador crear en directe.

Cap a les 13 h, la comitiva arrencà de nou per tornar a Barberà de la Conca. Allà s’entregar als participants el record de la trobada, una creació a través de bujies emulant l’11. I tot seguit, tots els participants que ho van voler van anar a dinar a la Marinada on per acabar, van poder degustar un xupitet de ratafia a càrrec de la Rebel.

L’any que ve, més i millor! 

Fotografies: MCB/Jordi Giné

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*