Quatre Clàssics i Un destí, Bon Voyage Aventurers!

Ahir vam anar a desitjar molt bon viatge als amics de Quatre Clàssics i Un destí.

Avui, 1 d’Octubre, en Damià, La Cristina i el Manel inicien el seu viatge des de Barberà de la Conca fins a Ciutat del Cap. I ho fan, amb uns vehicles completament destinats a tal efecte, dos Renault 4TL matrícula de Tarragona.

Una aventura que els portarà pel Marroc i Mauritània, Senegal i Guinea Bissau. Però també per Costa d’Ivori, Ghana, Togo, Benín, Nigéria, Congo, Angola i Namíbia. Una aventura sobre rodes d’auténtica superació.

Objectiu Quatre Clàssics i un destí

2 mesos i mes de 14000km entre el punt de partida i final. I durant tot aquest trajecte i temps, aniran fent recerca de totes les accions humanitàries que hi trobin. Una visita per les diferents ONG’s treballant per la zona, per veure quina és l’ajuda més requerida. I tot això, per poder-ho explicar al tornar i fer divulgació i pedagogia.

Una aventura on s’hi barrejaran les ganes de realitzar una bona aventura i viatge, pero també les ganes de conèixer i aprendre. Aprendre de les diferents cultures i basants humanitàries. I veure els grans paisatges africans i les nits al desert.

Una gran aventura que ens arrenca una enveja sana, aquella enveja que apareix, quan veus, que alguna persona està a punt de fer el viatge de la seva vida! I més quan aquest viatge serà en dos Renault 4 amb molta història local!

Amics aventurers de Quatre Clàssics i Un destí, Cristina, Damià i Manel, que tingueu una magnífica aventura africana. Us anirem seguint, i animo a tothom a seguir-los en les diferents xarxes socials on els podeu trobar, Facebook i Instagram.

Bon Viatge, bona ruta i pocs problemes us desitgem! Ens veiem a la tornada, i si pot ser, amb els Renault 4 també!

Salut i Benzina

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*