Manifestacio FCVH

Us passem escrit emès per la FCVH convocant a manifestació per les restriccions!


“Benvolguts/des


En nom de la Junta rectora de la FCVH que tinc l’honor de presidir m’haig de dirigir a tots els aficionats per tal d’explicar-vos les dificultats que estem tenint com a col·lectiu a l’hora de que ens tinguin en compte dintre del desplegament de les ZBE que s’estan aprovant en municipis de 50.000 habitants. Sabeu, que encara que els nostres vehicles no porten motors eco eficients la nostra contribució en el canvi climàtic i a la contaminació es mínima deguda la poca circulació que tenim i per tant creiem i estem convençuts que en el desplegament de les ZBE hauríem de tenir un tracte especial en les exempcions.


Això, que molts Ajuntaments ho reconeixen i vetllen per la preservació del nostre patrimoni automobilístic , s’enfronta en el mirall de la resta de municipis amb BCN, i per tant tots el municipis volen seguir amb lo que la gran capital decideix tingui o no tingui raó.


Des de fa ja un any hem tingut diverses reunions amb polítics i amb l’AMB per resoldre aquest tema e incloure la exempció dels nostres vehicles però la resposta no arriba mai; només bones paraules i anar allargant dates de reunió i paraules a veure si les nostres reivindicacions s’esvaeixen com sucre amb un cafè.


Per tot això crec que ha arribat l’hora que el nostre col·lectiu faci un pas més endavant
manifestant amb força allò que creiem que es just per tots i per la història.


Hem decidit Convocar una manifestació dels nostres vehicles el dissabte 20 de maig pel matí sortint a les 10:00h de l’aparcament del Leroy -Merlin de Sant Boi i anar a Barcelona amb marxa lenta amb un itinerari programat en el que anirem fent fotos al costat d’un monument o espai emblemàtic, i les anirem penjant a les xarxes.


Tot sempre des de el màxim respecte com sempre ha caracteritzat la manera de fer de la FCVH i dels seus clubs i associacions afiliades.


Animem a tots els clubs, simpatitzants i propietaris de vehicles clàssics a recolzar i participar en aquesta manifestació lúdica exhibint la nostra fortalesa i el nostre respecte per el medi ambient. Sobre tot fem una crida a les entitats i socis de la conurbació metropolitana principalment, tot i que això ens afecta a tot el territori en major o menor mesura i per tant tots sou benvinguts .


Agraïm la màxima difusió per l’èxit d’aquesta convocatòria i restem a la vostra disposició per atendre els dubtes i consideracions que creieu convenient.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*