Final Dakar 2017.

El dia 2 de gener, us presentàvem la història del equip argentí, que participava en aquesta edició del Dakar 2017 amb un Rastrojero del any 1966 modificat.rastrojero-2

No ha estat un Dakar senzill per aquest equip, les pròpies dificultats de participar al Dakar com a equip privat i amb un vehicle de la Categoria T1.1(vehicle de fàbrica modificat) no és la millor combinació però com sempre, la passió i il·lusió d’aquests amateurs aporten el resto i així aconsegueixen fites extraordinàries.

Clavats al fang, errors de navegació, rotures resoltes amb filferros i més han acompanyat al equip argenti.rastrojero

Després de 12 dies de competició, de Asunción a Buenos Aires, tres països, més de 8700km el equip Blangino amb el Rastrojero de 1966 han arribat al final en una meritoria 36ª posició, just pel darrere del Isidre Esteve. Esperem veure-l l’any vinent.rastrojero

I els nostres?

La edició del 2017, tal com garantia Marc Coma avans de començar, ha estat una edició molt dura, meteorologia, altitud i rutes amb navegació complicada han fet d’aquest Dakar, un dels més durs i competits dels últims anys.

Es per això, que encara hem de destacar més la exhibició que han fet els nostres pilots i copilots en aquesta cursa, tan en cotxes com en motos i camions.

Motos: Manlleu està de festa major, un extraordinari Farres al podi, en tercera posició i finalitzant el Dakar guanyant la ultima etapa i una Laia Sanz finalitzant el Dakar en una brillantíssima 16ª Posició. Moltes Felicitats Laia i Farrés!

Britain s Sam Sunderland center celebrates after winning the 2017 Dakar motorbike category next to second place Matthias Walkner of Austria left and Gerard Farres Guell of Spain right at the last stage between Rio Cuarto and Buenos Aires Argentina Saturday Jan 14 2017 AP Photo Martin Mejia
Britain s Sam Sunderland center celebrates after winning the 2017 Dakar motorbike category next to second place Matthias Walkner of Austria left and Gerard Farres Guell of Spain right at the last stage between Rio Cuarto and Buenos Aires Argentina Saturday Jan 14 2017 AP Photo Martin Mejia

1-Sunderland 2-Walkner+0.32.00 3-Farres+0.35.40 5-Barreda+0.43.08 13-Pedrero +2.32.00 16-Laia Sanz +3.01.54 29- Sola 5.29.15 80- Romero +18.51.49.

Cotxes: No ha pogut ser, el Nani a lluitat fins al final amb el seu Toyota, primer contra els seus companys de Toyota i després contra els Francesos Peugeot. Finalment, Nani quart, darrere dels Peugeot i com a primer Toyota o no Peugeot. Destacar la feina d’Esteve, més enllà d’haver finalitzat la cursa, la seva feina d’aquests dos dies de I+D, desitgem siguin plens de bons resultats i el coixí resulti una gran millora.

Peugeot driver France s Stephane Peterhansel right co-driver Jean Paul Cottret left with team director Bruno Famin center cheers after winning the car category at the Argentina Dakar Rally upon arrival to the last stage between Rio Cuarto and Buenos Aires Argentina Saturday Jan 14 2017 AP Photo Martin Mejia
Peugeot driver France s Stephane Peterhansel right co-driver Jean Paul Cottret left with team director Bruno Famin center cheers after winning the car category at the Argentina Dakar Rally upon arrival to the last stage between Rio Cuarto and Buenos Aires Argentina Saturday Jan 14 2017 AP Photo Martin Mejia

1-Peterhansel 2-Loeb+0.05 3-Despres+0.33 4-Roma+1.16 16-Rubi+7.33 30-Foj +17.21 35-Esteve +29.35.

Camions: Destacar la tercera posició de De Rooy amb el nostre navegant Torrallardona , Llovera 24 i Juvanteny en la 30.

A tots els nostres, moltes felicitats per els resultats, 2018 més i millor, convençuts!!

Salut i Benzina

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*