El Somni d’en Reyes, Expomotor Museum.

15/01/2017 Caldes de Montbui.

La vida va de reptes, il·lusions i somnis, i això és exactament el que es respirava aquest dia a Caldes de Montbui.

Vam ser cridats a participar d’una jornada molt especial per la gent de Expomotor, i molt en especial, per la família Reyes.

El motiu de la cita era molt clar, ens citàvem a tots per poder conèixer a la Familia Zapp, aquesta familia de Argentina que porta 17 anys convertint un somni en realitat, però al rere fons, hi havia un altre motiu, la presentació d’un altre somni, enfocat en repte i que il·lusiona moltíssim a la Familia Reyes, el seu Museu.img_1491

Jose M Reyes, a la porta del recinte, fa una càlida benvinguda a tothom, s’assegura que tothom hi estigui a gust i sempre a disposició del que la gent necessiti. Se’l veu nervios, no us puc dir res més, i ho entenc perfectament, per primera vegada, està ensenyant el seu somni, el seu projecte, la seva il·lusió, i vol que tot surti perfecte.img_1511

Tot està disposat exquisidament, els vehicles llueixen molt. N’hi podem veure de restaurats 100% i algun recent arribat d’algun corral on feia anys que jeia. A mi, personalment, m’encanta veure’ls recent recuperats, digueu-me malalt.img_1502img_1490

Tot i la gentada, vora els 150 assistent, aconseguim robar-li uns minuts per que ens expliqui Expomotor just abans de la arribada de la Familia Zapp.

Amb emoció, amb molta emoció, recorda tota la feinada feta. El que està succeint avui, que no és més, que la presentació del inici del projecte, és fruït de la labor de tot el seu equip, però més important, el resultat de la feina del seu pare i del seu avi, que somiadors com ell, ja van començar a treballar amb clàssics, i ell ha seguit la labor intentat pujar un esglaó més. El Somni d’en Reyes, obrir el seu propi museu.img_1597

La intenció és que abans d’acabar el 2017, el museu obri les portes oficialment, i aleshores serà quan sí, la feina d’aquest somiador, en Reyes, farà realitat la il·lusió del pare, avi i la seva propia.

La exposició és excepcional, sobretot si t’agraden el vehicles americans, si és el teu cas, porta’t un pitet de casa.

Cadillac, Chevrolet, Chrysler, DeLorean, Isseta, Seat, Ferrari, Lamborghini i molt més.img_1461 img_1494 img_1509img_1457

img_1464img_1489

Abans de marxar, i quan ja el pitet no donava més de si, m’agafa el Reyes i em comenta que les joies bones les ha guardat per la inauguració. i et preguntes, I com catalogo tot el que he vist fins ara, si lo bo no ho tens exposat?

Que llarga es farà la espera!!img_1513

Ha estat un plaer conèixer el projecte, va ser un ratet entranyable i increïble, el que ens vau regalar, podent estar amb total llibertat, passejant entre les vostres joies. Però sobretot, un plaer conèixer el somni de la familia Reyes i veure que l’estan tirant endavant.

Us desitgem el millor i restem expectants al anunci d’aquest nou museu. img_1514

Salut, Benzina i Somnis.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*