Final subasta Seat 1430 Julio Iglesias.

Avui és d’aquells dies que et despertes content, amb un somriure, amb alegria.

Ahir, a les 20 hores va acabar la subasta del Seat 1430 de Julio Iglesias, subasta que us vam anunciar fa una setmana, on us comentàvem que havien valorat el cotxe entre 25000€ i 32000€.

Doncs bé, si ho analitzo tranquil·lament, els fans de Julio Iglesias no ho son degut als seus cotxes. No crec que n’hi hagi hagut cap que hagi fet oferta.

Els que han registrat oferta a la subasta, han estat amants del cotxe clàssic, influïts per el detall Iglesias, no dic que no, però el detall no ha cegat el conjunt, cosa que ha provocat, si no tinc mal entes, que el cotxe no s’hagi venut. Possiblement aquest cotxe embarcat cap als Estats Units o Sud-Amèrica hagués arribat a les cotes desitjades per la casa Catawiki.

Preu final ofert: 11000€ per el 5929, preu mínim no assolit.img_0843

11000€ per un Seat 1430? No és un preu per qualsevol 1430, però m’aventuraré a dir que possiblement per aquest, justament, si. Impecable de tot, pocs quilometres, és un caramel per el que es pot pagar aquesta quantitat, no per pagar-ne els preus que es deien al seu inici.

Estic content com us deia, alegre, per que la finalització de la subasta, ens ha ensenyat que som crítics i sabem el que valen les coses. Si s’hagués assolit el Target, hi haguéssim perdut tots, hagués fomentat la inflor de la famosa bombolla.

Tot té un preu, tot té el seu preu just, i figures com l’Iglesias o el Fari no ens han de cegar.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

1 Comment

  1. Estoy de acuerdo con usted, el precio de este Seat 1430 , por haber pertenecido a Julio Iglesias,
    como mucho puede duplicar el valor de una unidad similar en el mercado de ocasión, unos
    7000 € siendo optimista. Ahora bien el día que no esté entre nosotros Julio Iglesias algún Museo
    Del automóvil tenga interés en tenerlo pagando esos 25000€. Que viva muchos años.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*