29/1/2014 IX trobada Pobla de Mafumet

malfumetDiumenge clàssic, diumenge de gent i diumenge de molts cotxes el que ens espera a la Pobla de Mafumet. És una de les trobades amb més solera de la provincia de Tarragona, la seva gent, les seves ganes i tots els seus col.laboradors la fan una de les trobades més esperades i amb més bona afluència de participants.

A les 9 hi hem de ser, així que toca matinar altra vegada i sortir aviat per no fer tard. La nostra puntualitat britànica ens fa arribar a la hora en punt, pocs cotxes arriben abans que nosaltres, una desena justeta estan ja aparcats a la esplanada. La Associació de vehicles clàssics de la Pobla de Mafumet ultima els detalls, taula de inscripció i esmorzar apunt.

Passat un quart de les nou, tot comença a funcionar, l’arribada de cotxes és constant, no hi ha treva per el noi de la entrada, que envia el cotxe segons marca, a una zona o l’altre de l’aparcament. La intenció, fer del descampat un bon museu per el visitant. Al cap de poc, els seus esforços es veuen desbordats degut al nombre de cotxes que s’hi concentren!img_18051

Més de 140 cotxes i un grup de motards han fet cap a la Pobla! Més de 140!img_19241img_19401

Ferrai, Porsche, Seat, Renault, Citroën, Ford, Abarth i un llarg etcètera. És impressionant l’escampall, i és clar, tants caps tants barrets, la cua d’inscripció….llarga. No donen a l’abast a la taula, però la gent té ganes de Pobla, i la espera no es fa pesada.

Dos quarts de dotze és l’hora de sortida per fer la passejada. Ja s’informa de tal, al repartir l’entrapà tot recordant que a la bossa de record, hi ha el planell de la ruta que farem: Pobla de Malfumet-Morell-Vilallonga-La Selva-Constanti-Pobla de Malfumet, 21km. Temps suficient abans de la sortida per veure les joies.img_1856img_1873img_1828 img_1848 img_1851img_19321 img_18801

Puntualment sortim, a invair les carreteres de la zona, 140 cotxes son 140 cotxes. La passejada tranquil.la, carreteres planeres, organització molt al cas, estan ells a tots els trencalls i rotondes per que ningú es perdi.img_1983 img_1985img_1974

Un cop a la Pobla de nou, Vermut, patates i olives per tothom. Una bona forma de posa fi al matí de clàssics a La Pobla per tots els que no ens quedem a dinar i per els que s’hi queden, bona forma de obrir estómac.img_1946

La Pobla no decepciona, La Pobla és clàssica, La Pobla és una altra cita obligada per els aficionats dels clàssics.img_1962

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*