05/02/2017 ASR al Museu Magriña de Masllorenç

ASR al Museu Magriña de Masllorenç. Aquest diumenge dia 5/2/2017, la Associació ASR realitzava una sortida fora vila, molt fora vila. L’objectiu, fer quilòmetres, menjar bé i veure una de les millors col·leccions de clàssics que tenim, la Magriña.

Matinal de diumenge diferent, m’apunto a provar l’experiència de sortir d’excursió amb la gent del ASR.

Me’n vaig cap al Vallés, punt de sortida, Lliça de Vall, puntualment comencen a arribar, tant els membres del club, com els convidats, amics…….i jo.

Bon ambient, familiar amb caliu, l’Angels i el Sebas  m’expliquen cosetes del club, d’amistat, de diversió, de passió pels clàssics i de bons moments.

Ens hem perdut la trobada del seu tercer aniversari, llàstima perquè sembla que va ser brutal.

També m’expliquen la planificació d’ avui, 100 quilòmetres per endavant fins a Masllorenç per visitar el museu Magriña.

A qui l’hi agraden els cotxes l’hi agrada la carretera, així que som-hi!! Quan es comprova que hi son tots, es posen mans al volant.

Ja a la C17 una bona filera encaminada, pero falten més. Tots atents al passar per l’àrea de Bellaterra que un Simca 1200 s’afegirà al comboi, d’altres hi van directament per lliure.

Un cop a Masllorenç, paradeta rapida per esmorzar, moment per comentar com s’han comportat els cotxes durant el viatge, si hi ha agut algun “petit problema de temperatura”, s’ha solucionat en seguida.

Puntualment s’arriba al museu, visita de les que son recomanades, la gran col·lecció Magriña.

Mentre tothom està a dins veient i gaudint  de aquelles peces úniques que no s’acostumen a veure, al exterior l’aparcament ha quedat convertit, també, en un museu itinerant.

Desprès de la visita alguns continuen cap al Vendrell a dinar plegats i altres, dels quals m’incloc, pleguen veles i cap a casa.

A estat un gran matí de cotxes, quilòmetres i noves coneixences.

Un plaer, agraïments per la gent d’ASR i esperem trobar-nos properament en alguna de les seves activitats.

Salut I Benzina.

Rodaclàssics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*