Cotxesclassics.cat amb el Beem Team a UNIRAID 2017

Us presentàvem UNIRAID 2017 fa poc, i avui us volem presentar el Equip Beem Team que participaran al UNIRAID 2017 amb un Seat Marbella de 23 anys. Encara no és clàssic administrativament, però si que és tot un clàssic dels raids i aventures.

Beem Team, format per la Bet Peropadre de 20 anys de Torrelles de Llobregat i Emma Morera 23 anys de Sant Cugat del Valles, totes dues estudiants de INEF.

Fa dos anys van veure els anuncis de UNIDESERT penjat a la facultat. Ho van veure com algo engrescador però a la vegada impossible. Al tornar-se a trobar amb el cartell, aquest cop per el UNIRAID 2017, i al estar en el seu últim any de carrera van passar de veureu impossible a posar-s’ho entre cella i cella que ho havien de fer.

La Bet, sempre ha estat envoltada pel mon del motor a casa, sobretot el de les dues rodes així que la idea, no era més, que una evolució de la seva afició i la Emma, no té la mateixa experiencia que la Bet, però si pogués es passaria el dia al volant. Per fer el Raid, s’aniran tornant les tasques de pilot i de navegant, sumant experiències, per combatre a tots els equips, sobretot els que van carregats de testosterona.

Inici a Tanger, creuarant l’Atlas baixan fins el desert de Erg Chebbi i amunt cap a Marrakesh i altra vegada cap a Tanger. 6 etapes complexes de navegació i conducció i per acabar-ho de adobar, cada dia examen. UNIRAID no afluixa amb exigències, i tots els participants, cada dia hauran de superar exàmens de cultura general o història del Marroc i de mècanica general.img_2031

El Beem Tema porta material solidari tal com marquen les normes. En el seu cas, escolar, roba per nens, material de primers auxilis, roba esportiva i joguines. La organització marca 30kg, però Beem Team no pararà de recollir material mentres hi hagi espai al cotxe. Els 30kg ja fa temps que els han superat.

A nivell personal, l’objectiu, créixer com a persones, millorar comunicació, co·laboració, apendre a escoltar però sobretot, obertes a apendre tot el que el desert i la seva cutura pugui ensenyar.img_17031

Nosaltres, cotxesclassics.cat, hem volgut formar part de l’Equip Beem Team, de la seva il·lusió, del seu projecte i del seu creixement personal, i per això, ens hem convertit en patrocinadors del Beem Team per aquest UNIRAID2017, sempre apostem per caball  guanyador, i Beem Team ho és.

Dos estudiants d’INEF, la Bet i la Emma, un Seat Marbella, cotxesclassics.cat, molta il·lusió, alegria, simpatia i molts quilos de solidaritat i amor sortiran el dia 24 de Febrer per conquerir UNIRAID 2017. Molt de cap i molta sort equip Beem Team, estarem amb vosaltres.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*