Retromobile 2017, París. Part I(El Saló)

Aquest cap de setmana, a la capital de França, Paris, a  la Port de Versailles Exhibition center, tenia lloc el esdeveniment més important internacional del mon del vehicle clàssic, el Saló Retromobile.

No ens ho podíem perdre, així que cotxesclassics.cat, no ha agafat carretera i manta, però si avió i cap a París, que hi faltava gent deien.

20000m2, 500 expositors, més de 500 cotxes, clubs de tot el país i molt més ens esperaven darrere de les portes de Retromobile, en la seva 42ª edició.

18€ a la taquilla, obren les portes als somnis, però una vegada més, reitero la necessitat de tractar els salons com calçotades, en el preu de la entrada, hi han de incloure un pitet.

Aquest any i com tots els anteriors, prometia i molt. Sols entrar, el tamany del recinte, la gent i l’ambient t’absorveix. Comences a passejar i no hi ni un pam d’atzar, tot meticulosament posat i estudiat. No hi ha ni un sol cotxe que et fassi preguntar, i tu que fas aquí?

Ferrari, amb el seu espai propi, ens ha brindat amb una exhibició de esportius excepcionals, nous i vells, un gran escampall de fletxes vermelles, en veurem més dimecres, a la Part II.

Aston Martin, gran tribut a Anglaterra, bona representació anglesa i amb un Aston Martin James Bond, que si no ens han enganyat, és l’autèntic.

Estem a França, i així ho hem pogut comprobar, Renault per una banda, i Citroën per l’altre ens han emocionat amb prototips i molta historia.

I com no, Lamborghini amb el seu GT350 recent restaurat, Porsche, Bugatti, Mercedes i altres amb uns exemplars excepcionals!

Crec que les paraules no poden arribar a expresar les grans joies exposades.  Per molt que ajunti paraula rere paraula, difícil és expresar i sintetitzar Retromobile així que, desitjo que les imatges hagin parlat per si soles, i vegeu, que no és, fira per perdre-us. Millor pensar en com anar-hi el 2018, nosaltres i tornarem, amb pitet de casa.

I Dimecres us presentarem la part més esportiva de Retromobile i Divendres les Subastes de Retromobile.

Fins aleshores, i com sempre,

Salut i Benzina.

Text i Fotografia: cotxesclassics.cat N.Eliseeva

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*