1ªRuta Amics dels cabrios, esportius i clàssics del Maresme 2017

Més d’una vegada he sentit dir, que els descapotables son per l’hivern, sembla que els amics dels cabrios, esportius i clàssics del Maresme ho confirmen, i si més no, que s’han de gaudir tot l’any. Qualsevol dia és bo per sortir de ruta amb els nostres, com ells diuen, apreciats cotxes, i l’escollit, a estat aquest diumenge.

A les 8:45 al pàrquing del carrefour de Cabrera de Mar, un cop més la puntualitat és exquisida.

Com veieu el concepte és més ampli que el habitual, cosa que dóna opció de contrastar models ven actuals i d’altres que tenen molts anys, però no hi ha ni un que passi desapercebut, un estaria encantat de posar-se al volant de qualsevol d’ells, i més si sents una especial atracció pels roadsters com és el meu cas. Si, teniu raó, cotxes clàssics son més de 25 anys, però ells no han enganyat a ningú, Cabrios, Esportius i clàssics.

Així que el pla  per avui té, esportius, cabrios,  clàssics, carretera, mar, corbes… Que més es pot demanar?

Posats a demanar, pot ser un bon esmorzar?

Això es el que fan al arribar a Tossa de Mar, en un restaurant a peu de carretera, com ha de ser. L’aparcament quasi queda petit.

Final del esmorzar, moment per fer la foto de grup ja que per alguns la ruta acaba aquí, d’altres continuaran cap a Sant Feliu, Sagaró i finalment Palamós on dinaran junts davant de la platja. D’entre els que acaben aquí, un servidor.

Pot ser ha estat un dia gris i fred, en moments puntuals semblava que volia començar a ploure i tot plegat no convidava a plegar capotes, però tan és, quan tenim les mans al volant i el peu al accelerador , ja vindran dies de sol i per descomptat més rutes amb els amics dels cabrios, esportius i clàssics del Maresme.

Molta sort !!!

Salut i Benzina

Rodaclàssics

1 Comment

  1. Muchísimas gracias por el reportaje.

    Y comentar que una magnifica ruta con un fantástico grupo de gente.

    Un saludo y hasta la próxima.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*