Retromobile 2017, París. Part II(Competició)

Com us comentàvem dilluns, a la part I de Retromobile, Avui toca revisar tot el que ens van mostrar de la historia de la competició.

Retromobile no és solament famós per les grans peces automobilístiques que s’hi esposen, sino per la gran capacitat de concentrar peces úniques del mon de les carreres, des de les precioses fletxes vermelles…

…passant per le meravelloses fletxes blaves de Bugatti.

Lancia i Audi ens brindaven amb les mítiques joies del ral·lis i velocitat….

Porsche, Ford, Jaguar, Amílcar i moltes més marques han estat presents. Cadascuna, amb les seva especialitat, Formula 1, Lemans series, Resistencia, Velocitat, pero totes eren allà, per permetre’ns fer un repas del que ha estat la competició durant la nostra historia, d’on venim i on som ara mateix, la pèrdua de motor que any rere any hem anat veient. Però quin mal hi havia en portar 1000cv??

Esport/competició o carrera per la ecologia? no trobeu que cada cosa hauria de estar al seu lloc i tornar a veure vehicles d’aquest calibre del segle XXI? Nosaltres sí.

Retromobile no decepciona. La mostra es exquisita, plena de color i de Història. No estaria malament, que altres fires mundials intentessin assimilar els estàndards de Retromobile, buscant sempre més qualitat, la única forma de fidelitzar clients i que hi hagi cua per ser expositor.

Divendres us mostrarem l’apartat de subastes i curiositats de Retromobile.

Fins aleshores i com sempre,

Salut i Benzina

Bugatti

Text i Fotografies: cotxesclassics.cat N. Eliseeva

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*