26ª Trobada de Porsche del Clàssic Motor Club del Bages.(18/02/17)

Els més matiners aquest dissabte eren els amics del Clàssics Motor Club del Bages. Tenien a tots els participants citats a tres quarts de nou del mati, a la estació de servei del Bruc, a la A2.

Els citats eren tots aquells amants de la casa Porsche, citats a participar a la 26ª sortida de la Secció Porsche de Clàssics Motor Club Bages.

Puntuals, els 40 cotxes arriben al Bruc, molts ja estacionats des d’abans de dos quarts, i altres apurant tres quarts, però a l’hora acordada allà tots eren.

La organització reuneix al grup, per explicar la jornada i entregar els roadbooks que faran de guia per si algun es despista. Dos parades en ruta, l a primera per esmorzar, en terres de Lleida a Montfalcó Murallat, la segona justa abans de entrar a la Conca de Barberà i la final per dinar al Penedès.

Estan tots entesos, la comitiva deix sentir el rugir dels Porsche a tots els allà presents, i un darrere l’altre van envaint la A2 per començar la ansiada ruta d0’aquesta 26ª edició.

Demostrat està que no es la primera que organitzen, els temps de roadbook son al segon. A la hora marcada tothom es aparcat a Montfalcó Murallat gaudint d’un magnífic esmorzar.

I altre vegada, amb temps clavat, passant per Sarral direcció Cabra del camp des de on els hi dic adéu, més que adéu, un fins aviat, fins a la propera que organitzeu, per que allà hi tornarem a ser, per poder-vos ho mostrar.

Salut i Benzina.

Cotxesclassics.cat

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*