Trobada de Land Rovers Castellolí.(18/2/17)

Seguint amb la feina que ens pertoca, i després de un cosa l’altre, els amics d’Històrics organitzaven aquest dissabte, la trobada de Land Rovers Clàssics. Aquest any, a Castellolí.

El punt de trobada, Cal Jaume, a uns 3 km de Castellolí. Si no hi havies estat mai, el arribar-hi ja era tota una proesa. Si anaves amb Land Rover, els dos camins que et marcava el GPS eren bons. Si no(com jo), el primer camí era de traca i mocador. Sort que recular es de savis, i el segon camí era perfecte!

La Cita era a dos quarts de deu a Cal Jaume, una masia Casa Rural, amb una magnifica esplanada ala davant per aparcar. Una 30 de Land Rovers es presentaran puntuals a la cita.

Des de Serie I fins als més recents, i des de civils fins a militars.

La trobada s’iniciava amb esmorzar de forquilla per agafar forces, i tot seguit, dues hores de camins complicat i obstacles.

Nosaltres no hem pogut passar del punt de sortida, i no pas per que la bona gent d’Històrics no ens oferís seient, sino per el timming del cap de setmana. Per la pròxima, acceptarem el seient per gaudir de cada obstacle.

Tot i així ha estat un plaer veure la concentració d’aquestes besties, que durant tants i tants anys, han treballat durament desenvolupant tota classe de tasques(militars, salvament, forestals, pagesia) i que ara gaudeixen d’una jubilació, parcial, la mar de entretinguda.

Amics d’Històrics, ens anirem retroban.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*