680 clàssics a la trobada d’Arbúcies 2017!

Torno a la comarca de la Selva per assistir a un esdeveniment que va precedit per la seva fama i que no hem defraudarà, la trobada d’Arbúcies.

La trobada de clàssics Montseny Guilleries esdevé una llarga passejada per els carrers del centre d’Arbúcies, plens de cotxes i de gent, molts cotxes i molta gent.

En aquesta ocasió hi ha un límit molt clar a la hora de fer la inscripció, vehicles matriculats com a màxim fins al 1986.

Encara com no es el meu cas així que no vaig vestit per la ocasió. Hem vaig apropant al centre fins que el transit està tallat per mi, desviació al aparcament i a partir d’aquí caminant, hem faré un fart de caminar. Nomes començar, al arribar al primer carrer, ja comença l’espectacle.

Arribo bastant d’hora pero ja esta ben  ple de cotxes aparcats, hem pregunto per on han entrat i sobre tot com sortiran.

En seguida hem trobo amb l’espai per l’esmorzar, envoltat de parades de venta de recanvis, samarretes, miniatures…

 

Hi ha molt ambient, però intueixo que hem queda molt per veure així que segueixo endavant.

Començo a veure la feinada que tenen els membres de la organització, repartits per diferents punts i connectats per walkie talkies, distribueixen i classifiquen els vehicles, s’informen uns als altres dels espais que queden lliures i de allò que va arribant, no és res estricte, si arriba un grup no cal separar-lo, però és una feina que val molt la pena, ja que desprès ens regala imatges com la de la plaça de la Vila, plena nomes de 600, un llarg carrer sols amb Minis, la zona Volswagen amb un munt de Beatles, una bonica renglera amb nou Ford Fiesta o els americans, per ells un espai ben ampli com comprendreu.

L’espai ocupat és molt extens, quan ja sembla que ho has recorregut to, hi reitero el et sembla, és moment per fer una paradeta i “repostar”, es clar que en qualsevol lloc pots fer un beure sense deixar de veure clàssics.

Marxo desfent el recorregut, ja ha passat una bona estona, son més de les dotze i alguns comença’n a marxar. No intentaré ni fer un resum de tot el que he vist, amb 680 inscrits, el risc de deixar-te d’anomenar quelcom es molt gran. Si gaudeixes  veien clàssics i t’agrada veure molta varietat, ves l’any que ve a la trobada  CMG a Arbúcies, allà ens hi  veurem segur.

Sols puc dir una cosa per acabar, com la de Arbúcies una, tan gran com la de Arbúcies tambe una i que la gent del CMG té el que s’ha de tenir no hi ha dubte. Quan prerares una trobada i veus que passes del centenar i mig ja sues, no vull ni imaginar el que és a nivell, logistic, la trobada d’Arbúcies, així que moltes Felicitats CMG. l’any que ve més? millor? igual tambe esteria genial!

Salut i Benzina.

El Rodaclàssics

 

2 Comments

  1. Moltes gràcies pel teu reportatge i crònica! pell de gallina veure com algú valora la feina que porta organitzar aquesta concentració, afegir que l’organitzem amb el nostre temps lliure i de manera totalment voluntaria.
    Aquests escrits junt als comentaris positius o constructius que ens fa arribar la gent per qualsevol medi, ens omplen d’alegria i ens carrega les piles per continuar organitzant la trobada d’Arbúcies.

    Gràcies!!!

  2. 680 amb dorsal… Però hi havien molts més a fora que per any no van poder entrar. Una pena perquè van quedar-ne fora bastants y de molt bons… La organització de 10 però esperem que l’any que ve sigui a partir de 25 anys.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*