Calçotatda 2017 del Amics del Automòbils Antics de Rubi(19/2/17)

Els amics dels automòbils antics de Rubí organitzaven aquest diumenge passat dia 19, una ruta-calçotada per tots aquells que els volguessin acompanyar.

A tres quarts de nou, estaba tothom citat al aparcament de l’escardivol de Rubí. Es pregava màxima puntualitat ja que la ruta era llarga. 26 vehicles i 67 persones confirmades per la Trobada.

Després de 80 km Primera parada. Al Tarragonès, en concret a Bellvei, per recuperar forces amb un bon esmorzar. El segon tram, molt més revirat, requeria d’aquesta parada.

Tots esmorzats, cap a la localitat de Salomó, al Alt camp, a uns 30km del esmorzar. Aquesta és la bona, la parada ansiada per tots els participants. Les seves rutes no son avorrides, si més no, es fan acompanyar de música tot el camí. amb una furgoneta amb altaveus, que si més no, anuncia la seva arribada.

El lloc escollit per la organització, Mas Boronat, a uns 2 km del nucli. Estaven citats a la una del mig dia. Abans de la calçotada, la gent de Mas Boronat, brindarien als participants amb una visitat guiada a les coves, al celler, a la plaça i a la capella a fi i afecte, de mostrar la grandesa de la historia del establiment.

Calçotada animada a la plaça de Mas Boronat.

A la següent ens hi apuntem Amics dels Automòbils Antics de Rubí, ja hi podeu comptar.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*