59e Ral.li Barcelona-Sitges 2017

Aquest cap de setmana març, sense problemes de fums ni contaminació, Barcelona s’ha tenyit de gris, ha tornat a les fotografies de blanc i negre, s’ha vestit d’època i ha ofert els millors espais de la ciutat comtal, un any més, per rebre i donar sortida al Ral.li Barcelona-Sitges.

La festa començava, voi una setmana abans, amb una exposició fixa al centre comercial Illa Diagonal, on alguns participants del Ral.li, deixaren els cotxes aparcats pel goig dels visitants.

Dissabte al matí, tota la resta de participants, portaven els seus cotxes a l’Illa Diagonal, no pas dins que no hi cabien, sino que l’ajuntament els hi habilità tota la borera de la banda de la Diagonal. Un luxe passeja per aquest punt de la Diagonal estan totes aquestes joies allà exposades.

Diumenge al matí, a dos quarts de nou, els participants eren citats a la plaça Sant Jaume, engalanats per la ocasió per esmorzar tots junts una bona xocolata. Realment, Sant Jaume semblava haber retrocedit als anys 20, cotxes i participants cuidant el més minim detall per que a vista de la gent, tinguessis aquesta sensació. La Familia Zapp, convidats d’honor del Ral.li d’enguany amb el Paige del 28. Cadillac, Ford, Chevrolet, Hispano, Roll’s Royce…

Esmorzats i preparats, a dos quarts d’onze puntuals, sortida de Sant Jaume pel carrer Ferran, Comença oficialment, la cinquanta novena edició de Ral.li Barelona Sitges.

Si no fos per la crescuda de la capital i l’autovia, la resta del ral.li podriem dir que trapitja el mateix ferm i traçat dels anys 20. El Ral.li trancorrer pels carrers de Barcelona, autovia de Castelldefels, Costes del Garraf per finalitzar al Port d’Aiguadolç, al poble coster de Sitges.

Un cop a Sitges, i a fi i afecte de reagrupar i refrigerar maquinaria, exposicició de vehicles.

Reagupament finalitzat, últim tram per anar al centre de sitges, a la plaça de la Fragata on finalitza aquest Ral.li tan exquisit.

No és gens habitual, és una sola vegada a l’any, la oportunitat que tens per veure aquestes magnífiques joies exposades i circulant. Varis indrets on veure’ls, varis indrets on descobrir-los i varis indrets per gaudir de l’espectacle.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografia: J. Rovira i F. Guilló

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*