KO definitiu al vehicle clàssic des de AMB!

Aquest mig dia, i tal com avançàvem a Facebook les ments més brillats de la AMB, han donat el KO definitiu al vehicle clàssic a la ciutat Comtal i Rodalies.

I ho han fet de la pitjor manera possible, instaurant un raser sense excepcions i sense mesures, el típic café per tothom tan criticat.

A partir de 2019, tot vehicle matriculat abans del 1997 no serà benvingut a la AMB i a partir del 2020 cap vehicle amb més de 20 anys.

Es a dir, per posar un exemple de les rareses de la meravellosa llei, Un Peugeot 306 matricula el 28 de desembre del 1996 no podrà entra a la AMB, i un Peugeot 306 del 5 de gener del 1997 amb mecànica idèntica sí!! Bravo! Bravo! Bravissim!

Ho demanàvem, ho demanaven, però es clar, que no se’n sap més. Tots els vehicles per sota del 1997 considerats iguals, és igual un Hispano Suiza que un Ford Fiesta del 1992. Es preguntaran per que hi ha cotxes amb una H a la matrícula?

I tot això, 24h després de celebrar el 59e Ral.li de Sitges i dos setmanes després del I Ral.li Catalunya Històric. No sortien de Barcelona? Suposo que tots els milers de aficionats que van anar a veureu, no es van deixar els suficients diners als comerços locals….

Indignació des de aquest mitjà, no tan per la idea de la Llei, si no per la manera de crear-la i aplicar, sense excepcions, posant a tots els vehicles en un mateix paquet, Vells, Clàssics i Històrics, passant-se pel forro una vegada més, el que representa la nostra afició, patrimoni industrial del nostre país.

Felicitats AMB, Felicitats per la seva gran destresa.

L’AMB dóna llum verda a les mesures per combatre la contaminació atmosfèrica

 

6 Comments

 1. I…Si eliminèssim tots els actes que es programen a les poblacions de l’AMB, i els traslladem a poblacions que no ens veten?
  Començant per el Rally de Sitges i continuant per l’Auto Retro.

  • Penses q això s’atura aquí? S’estendrà… La realitat és q és una ajuda a la indústria automobilística…

 2. Son una colla de ignorants i populistes.
  Però que es pot demanar a aquesta gentussa que fa dos días anaven enganxant papers del partit per les façanas.

 3. ¿Y con las motos qué pasará? En Barcelona hay miles de BMW, Vespa, Lambretta, Ossa, Bultaco, Honda, etc. con bastantes décadas de rodaje y que salen a la calle todos los días, por no mencionar ya a la verdadera “manada” de Impalas. ¿Las hemos de guardar en una vitrina en el comedor de casa?

 4. Se espera a que tenga la edad de ser histórico, se matricula como tal y se acabó el problema. Tarde o temprano acabaremos como Noruega, donde todo ya es eléctrico y los vehículos históricos reconocidos como tal, están permitidos

 5. Les formes de fer ho demostren el poc respecte i sensibilitat cap a un colectiu. Curiós per que aquesta gent precisament te com a bandera la sensibilitat a colectius “minoritaris” els seus colectius per suposat!!!

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*