Trobada Classics Motor Club Manresa 05/03/17

A la Catalunya central, comarca del Bages, al centre de Manresa(localitat no afectada per la decisió de ahir), m’esperava una trobada organitzada per un club dedicat al mon dels esports del motor, ni mes ni menys que, des de l’any 1946, ens diuen que és la tercera entitat de les seves característiques amb més antiguitat de Catalunya.

En arribar al Passeig de Pere III de seguida veig la carpa de benvinguda del club, emmarcada per un gran inflable dels que hi ha a les sortides o arribades  en las competicions i un espectacular Maserati  que no, no serà  clàssic, però es una impactant imatge de rebuda.

Hi ha un tram del passeig reservat per anar  aparcant els cotxes. No cal que patiu per la circulació habitual, el passeig és tant ample, que amb la zona per vianants, ja n’hi ha prou, a la part oposada a la carpa del Maserati hi ha un altre per on van entrant els clàssics després de formalitzar ràpidament la inscripció.

Amb la experiència i el bon fer dels organitzadors els vehicles van entrant amb fluïdesa, tots reben el Road Book de la excursió de 50Km que es farà després per la comarca, un simpàtic “Test de memòria històrica”, que podran complimentar per tal de posar a proba els coneixements dels participants i ells mateixos amb els seus vots seran els que determinaran quin a estat el millor cotxe de la trobada.

No esperava que aquest fos un mati tant fred, però clar, això és Manresa, estan acostumats, al voltant de la barra on es serveixen els esmorzars trobem l’habitual ambient de disbauxa i el passeig de seguida s’omple de gent que fa un tomb admirant els cotxes.

A mi s’hem queden les mans glaçades fent fotos, però com veieu val la pena, s’ha reunit una bona col·lecció  de joies de tot tipus entre cotxes i motos.

Llàstima que abans de la sortida del recorregut he de marxar. Avui m’ha tocat fer visita de metge com diriem. Vaig a la caça dels Històrics que arribaran en unes hores a Sitges i és d’aquells dies, que val la pena intentar ser present a tot arreu, per no deixar-me perdre lo bo i millor de cada casa, en aquestà ocasió de Manresa i Sitges.

Això si, no marxo sense saber que el cotxe guanyador ha estat el Saab del Adrian. Felicitats

Ha estat un plaer visitar la ciutat, Manresa i veure en acció a la gent del Motor Club Manresa  amb 70 anys de experiencia a les esquenes i a tots els assistents

Salut i Benzina.

El Rodaclàssics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*