Calçotada CVHLL a Santes Creus 05/03/2017

EL Club de Vehicles Històrics de Lleida(CVHLL) organitzava aquest diumenge dia cinc de març, la seva ja tradicional, trobada calçotada per els socis i amics.

Com la majoria de trobades que organitza el club, combinació perfecte entre quilometres, visites culturals i bon tiberi.

La cita era a un quart de deu del matí devant del Museu Roda Roda de LLeida. Tots puntuals ja que la agenda, apretadeta. Vuitanta km per endavant, distancia que enllaça Lleida amb Vila-Rodona tot passant per Barberà de la Conca, poble que dona nom a la comarca de la Conca de Barberà.

A Vila-Rodona els esperen, per ensenyar el Celler Modernista, les seves instal.lacions i el producte que hi elaboren. I no hi ha millor forma de acabar visita que fent un tastet.

A les dotze, tots al cotxe, i el que no creu, cop de  pitu i avall. Aquest cop el trajecte, curtet, uns vuit quilometres, distancia que separa, Vila-Rodona del monestir de Santes Creus, Aiguamurcia.

Els vehicles s’estacionen a l’nterior del monestir, al empedrat, deixant unes postals magnifiques. La comitiva es dirigeix a fer visita al Monestir, moment en el que aprofitem per dir adeu.

Sempre és un plaer compartir moments amb els amics del Club de vehicles Històrics de Lleida(CVHLL), sempre amb ganes de fer i promoure la nostra afició.

Amics, ens anirem retroban.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*