Portes Obertes per retirar clàssics del desballestament.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

No tot son males noticies, no tot son penes i lluites a iniciar. Les portes del desballestament restaran obertes des de aquest mes per a poder retirar clàssics i donar-los un final digne.

Amb la entrada en vigor del Real Decret de llei publicada al BOE 18/2017 disposició adicional IV:

Este real decreto consta de doce artículos con el contenido mencionado anteriormente; cuatro disposiciones adicionales relativas a otra normativa aplicable, a las referencias al Real Decreto 1383/2002, de 20 de diciembre, y a la cesión temporal de vehículos dados de baja para fines específicos y a la rehabilitación de vehículos con certificado de destrucción emitido por un CAT, cuando se acredite que tiene un especial interés histórico o singularidad; dos disposiciones transitorias, sobre la revisión de las autorizaciones y la adaptación a los nuevos sistemas de responsabilidad ampliada del productor; una disposición derogatoria, por la que se deroga expresa e íntegramente el Real Decreto 1383/2002, de 20 de diciembre; y cuatro disposiciones finales: la primera sobre títulos competenciales, la segunda sobre incorporación del derecho de la Unión Europea, la tercera sobre habilitación de desarrollo, y la cuarta sobre entrada en vigor.

Amb aquest real decret, sempre i quan s’acrediti el valor històric del vehicle, podrem retirar vehicles del desballestament i així procedir a la seva restauració i preservar el nostre patrimoni històric.

Caldrà veure la aplicació de la llei, veure requisits i veure condicions. A priori, la mesura es positiva i motiu de celebració. Podrem deixar de veure vehicles apilats pensant que millor estarien en les nostres mans per passar a tenir-los hi.

Solament espero, que això no provoqui la aparició dels clàssics oportunistes, que davant de una llei que ens beneficia a tots i al nostre patrimoni, busquin el seu benefici propi.

Així doncs, per fi, un motiu de alegria, un moment de llum dins la foscor d’aquest últim més. Celebrem-ho.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

7 Comments

  1. Tinc dos classics.Un Seat 600-E 1972 impecable (B-2127-J)i un GT-Turbo 1986 (B-2908-HS) tambe molt maco, i, desitjat per molta gent.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*