De Vacarisses a Sant Marti de Tous amb el CCBC. 19/3/17

Avui els companys de Club Clàssics Barcelona Ciutat(CCBC), s’han muntat una excursió ben maca , la sortida era com és normal des de Barcelona, i en aquesta ocasió, entrevistats per TV3 referent a la polèmica proposta de la AMB, però jo he anat a trobar-los a Vacarisses, al Restaurant Ca la Teresa a peu de la carretera c-58.

Trobada

Comencen a arribar i a prendre posicions, primer ocupen l’aparcament i desprès una sala que tenen reservada per ells, salutacions i riures com sempre.

Jo ja he esmorzat així que, mentre ells comencen a fer treballar la forquilla…..

surto a l’aparcament per fer les fotos que ara us ensenyaré, i us he de dir que hi ha un bon assortit com podeu veure, comença a fer caloreta i s’hi està, de conya.

Comencen a sortir ja ben servits i vaig a enterar-me bé dels plans que tenim.  Anirem cap a San Marti de Tous a visitar una gran col·lecció particular de Seat 1500. El recorregut molt engrescador, de Vacarisses a Monistrol de Montserrat, pujada cap el Temple per qui vulgui resar uns ave maria per desprès baixar al Bruc, Igualada i Sant Marti de Tous.

Ruta

Hem situo a un lloc amb una mica d’alçada per fer fotos de la sortida…

i després carretera, sol i corbes, no es podia demanar més.

Al apropar-nos al temple, ens trobem amb la massificació de visitants, que ja no poden accedir al aparcament i ens quedem aturats una bona estona a la carretera. No passa absolutament res, algun motor es sobre escalfa una mica, cap problema, això era el més normal que et podia passar fa uns quants anys, i aquí no falta qui et doni un cop de ma i tenim a la moreneta ben a prop.

Passat el petit obstacle continua la comitiva fins arribar al destí.

La casa dels 1500

El Jose, ens obre les portes de casa seva brindant-nos, no nomes la possibilitat de veure una col·lecció inequívocament única,  si no també els seus coneixements sense límits.

Ens explica tota mena de detalls sobre models , modificacions, història i tot el que envolta aquest model mític de Seat. Els coneixements que dona una vida dedicada amb passió als 1500 son infinits. Moltes gràcies Jose.

Desprès de la visita encara aniran a dinar tots plegats.

Jo ja hem retiro, agraint als membres del club la seva acollida i esperant que ens tornem a trobar en alguna de las següents.

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*