Entrevistem al Beem Team al final de UNIRAID 2017.

XIAOYI

Ja fa tres setmanes que us presentàvem UNIRAID 2017 i seguidament us presentàvem el equip Beem Team, equip amb el que hem tingut l’honor de cooperar, amb la nostra aportació, a aconseguir dos objectius, que el Beem Team arribar a port i que portessin tant material solidari com sigui possible. Avui estem amb elles, la Bet I la Emma per que ens expliquin com ha anat tot plegat.

Com ha estat la experiència UNIRAID? 

Ha estat una experiència inolvidable. Finalment vam aconseguir transportar més de 70 Kg de material solidari (roba infantil, roba esportiva, material escolar, sabates i joguines) i repartir-lo als nens i nenes de les zones més desfavorides del desert! Una vivència molt enriquidora que no podem descriure amb paraules. 

 UNIRAID formació a complert expectatives?

Un dels objectius principals de l’organització és que sigui un raid formatiu per als estudiants, i la veritat que s’ha complert. Hem après a treballar en equip, a pensar en un “nosaltres” i no en un “jo”,i hem vist  de primera mà les mancances que tenen les persones de diverses zones d’aquest país, que viuen en “haimes” o cases construïdes de fang, sense electricitat i molt allunyats de les grans ciutats.

 Treball en equip important per conduir pel desert?

Pel que fa la conducció per la sorra ens en hem sortit força bé. Mai ninguna de les dues havia conduit per aquest terreny i els primers dies ens informàvem de com s’havia de fer. Una vegada allà, entre els cinc cotxes que formàvem el comboi, paràvem, baixàvem dels cotxes i estudiàvem la zona més dura per a passar. Una vegada vist, passava el primer cotxe i la resta indicaven el camí. I així fins que passéssim tots.

Estem sorpreses de com ens ha anat ja que ho hem superat tot sense grans problemes ni dificultats.  A més, estem molt contentes del grup que vam formar, el “comboi estrella” ja que ens hem entès molt bé entre tots i hem creat una petita família.

 I el cotxe què tal?

Pel que fa al cotxe, s’ha comportat molt bé, no hem tingut cap problema mecànic en tot el raid, que era un dels punts que ens feia més por pel fet de no entendre-hi gaire de mecànica. L’únic incident que vam tenir va ser a la quarta etapa, quan circulàvem per una pista força trencada amb pedres i vam picar per sota al cubre-carter amb una d’elles que sobresortia al mig del camí, fet que va provocar que escardés la caixa del canvi. Això ens va obligar a arribar al campament remolcades per uns companys, i una vegada allà, ens ho van reparar. Hem d’agrair a tots els que ens van ajudar a reparar-ho i poder seguir endavant.

 Objectiu complert?

Podem dir que l’aventura ha anat genial, ja que hem pogut aportar el nostre granet de sorra a la població marroquí i hem aconseguit l’objectiu que ens marcàvem nosaltres, créixer com a persones.

Per acabar, algun comentari? 

Volem agrair a tots els nostres patrocinadors el vostre suport i col·laboració, ja que heu fet possible dur a terme el projecte amb èxit. Sense vosaltres no hagués sigut possible!

Heu confiat amb nosaltres tot i les limitacions, ja que tots sabem que era un repte complicat pel fet d’anar amb un cotxe antic, però ho hem aconseguit!! 

Gràcies també a Cotxesclàssics.cat per a seguir-nos d’aprop i publicar-nos a la seva web formant part d’aquest projecte.

Bet i Emma, ha estat un plaer formar part de la vostra aventura, formar part del Equip Beem Team i contribuir en aquesta tasca solidaria i Universitaria.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*