A fira de L’oli i la Pedra de Vinaixa amb el Club Clàssics del Motor Lleida

EL club clàssics del motor de Lleida, organitzaven per aquest diumenge 26 de Març una ruta fins a Vinaixa.

L’ajuntament de Vinaixa organitzava aquest diumenge, la fira anual de l’oli i la Pedra, la fira dels seus dos pilars, de la seva força i industria. Població amb una excel·lent i premiada producció d’oli i famosa per la seva pedra.

I no sols la industria, quan entres a la població, les construccions, les cases parlen per si  mateixes, pedra vista arreu, poble de uns 400 habitants molt mimat.

Fira

A part de la demostració i cata del oli de la cooperativa de Vinaixa i una mostra de la pedra, hi podies trobar artesania en forma de formatges, embotits, manualitats, roba i productes vinícoles.

Clàssics a Fira.

Com dèiem, i coneixedors de la fira, la Gent del Club Clàssics Motor de Lleida programaba ruta per anar-hi. La hora de arribada a Vinaixa marcaba la de la trobada a Lleida. Un bon esmorzar de forquilla els esperaba, així que ben aviat havien de arribar a destí per esmorzar.

Qui rebutja un bon esmorzar de Brasa?

La organització de la fira, preparaba per la gent dels clàssics una bona zona de aparcament anexada a la fira i enriquint-la amb aquestes joies rodants. 600, 127, Mercedes, Cadillac i més, fins a uns 20, podies anar a veure a Vinaixa.

Ens tornarem a retrobar, en una pròxima ocasió, en una pròxima ruta Club Clàssics del Motor de Lleida.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*