VII Trobada de Seat a Palau Solità i Plegamans. 26/03/17

Es diumenge al matí, amb una hora menys de son, degut al canvi d’hora, massa fred i una densa  boira que ho envolta tot. Però no son prous motius per quedar-se a casa. Entre las activitats que hi havien convocades per avui, he escollit fer una visita a Palau Solità i Plegamans, a la setena trobada de Seat organitzada per el Clàssic Motor club del Bages. 

Al deixar la AP7 i agafar la C59 en direcció a Palau ja hem trobo un parell de siscentons que m’indiquen el camí.

Un cop al punt de trobada veig que ja hi ha activitat, per avui hi ha algunes condicions, inscripció de màxim 30 vehicles, algun més caurà, i això si, han de ser Seat.

La meitat ja han arribat i es troben en el típic ritual de salutacions, una estoneta desprès, es comprova que ja hi son tots, la primera missió del dia, no és un altre, que esmorzar.

Mentre tant, las feres descansen una mica preparant-se per la resta del dia…

A la hora prevista al programa tothom ha esmorzat i ja estan al voltant dels cotxes, la organització els crida per explicar amb detall la ruta que faran, 90 Km per carreteres escollides per gaudir, de las que ens agraden, amb corbes i que ens regalen magnífics paisatges, mes encara  en aquesta època de l’any.

El destí final del recorregut es Sant Antoni de Vilamajor, on avui és un dia molt animat , amb un gran mercat i on alguns tenen previst quedar-se a dinar.

Jo no els he pogut acompanyar però torno a casa ja amb ganes de mirar quina serà la següent que organitzen.

Salut i Benzina.

El Rodaclàssics

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*