L’AMB fa ressuscitar la Federació Catalana de Vehicles Histròrics(FCVH)

Reneix la FCVH.

Primeres novetats i accions fruit de la reunió mantinguda el 24 de Març a Manresa, a la seu de Montepió, amb un gran nombre de clubs i associacions del vehicle clàssic. La reunió, convocada d’urgència, amb un únic punt, les mesures del AMB.

Així doncs, seguint els acords de la reunió, s’ha dut a terme la recuperació de una entitat que englobi a tots els clubs i associacions catalans del mon del clàssic, i la escollida, amb una raó de força de nom de cara a la administració, es la Federació Catalana de Vehicles Històrics, la FCVH.

La FCVH, penjarà de la FEVA, per disposar de la seva ajuda i suport.

Aquesta associació, al final de la seva vida activa contaba amb dotze associacions.

La demanada dels assistents a la reunió, es dotar a la FCVH del suport de tots els clubs i associacions catalanes del mon del clàssic i històric.

Dotar aquesta d’uns serveis jurídics que siguin capaços de treballar amb fermesa i saviesa en contra de la normativa en procés de la AMB i en tot allò que pugui ser necessari en el futur.

La FCVH consta ja de la seva propia pàgina web, www.fcvh.cat.

Si sou clubs o associació, i voleu inscriure-us ja, entre aquí. on podeu entrar a visitar-la i des de d’on, si sou un club o associació que encara no hi sou membres, us hi pugueu fer.

Bones noticies, senyals de feina i voluntat, ara falta la suma de tots.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*