Clàssics a Cornellà del Terri. 16/04/2017

A més de estar de setmana Santa, a Cornellà del Terri estan també de festa major.

L’associació de clàssics la Vall del Terri, celebra els seus deu anys amb la desena trobada de clàssics, cotxes, tractors i Harley’s.

Així que hem llevo d’hora i carretera cap al Pla de l’Estany. Eix Transversal, AP7 i  C-16 en direcció a Banyoles per trobar el poble.

Exposició

Nomes entrar veig las senyals deixades per els organitzadors on posa “clàssics” que hem porten ràpida i directament al lloc de trobada.

El Passeig Sant Jordi, convertit ja en el passeig del clàssic. Si passejo pel centre sembla que estigui veient una partida de ping pong. Hem centraré en una banda i desprès ja tornaré per l’altre.

A la meitat una rotonda i el carrer que creua el passeig acull els tractors. Trobo que hi ha una molt bona representació.

Segueix l’exposició fins a l’església on trobem les motos i una zona habilitada per l’esmorzar. Llargues taules i també una llarga cua de gent espera el seu torn.

El carrusel i las atraccions de festa major, es barregen aquest matí amb els clàssics.

De tornada cap al principi del passeig veig arribar una bona representació de clàssics americans que se suma als que ja hi havien. Una colla que acostuma a aparèixer quan vinc per terres Gironines i ens deleita amb les seves joies.

Cap a les onze, quan ja tothom a esmorzat, ha passejat i ha fet el Café, comença el moviment per aquells que vulguin sortir de ruta. Els organitzadors van donant la sortida, informant als conductors. S’han pres la molèstia de senyalitzar el recorregut de manera que tothom sàpiga per on anar, tot un detall.

Després ,tots aquells que tinguin feta la seva reserva, podran dinar plegats al Hostal Mas Ferrer.

No és el meu cas, jo torno capa a casa. És una pena que no hem pugui quedar a Cornellà del Terri, per que la festa continua.  Hem perdre la festa de l’arbre i el ball del Cornut que es celebren l’endemà i té molt bona pinta….   llàstima.

Salut i Benzina amics.

El Rodaclassics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*