X Trobada de clàssics a Balsareny 2017.

Segur que tots hem sentit a parlar de la festa dels traginers, o hi hem estat i l’hem gaudit, a Balsareny.

Tot passant per l’eix del Llobregat us haurà cridat l’atenció el seu castell medieval, en molt bona estat de conservació i molt interessant de visitar.

I alguns haureu anat a Balsareny per començar la Transèquia, recorregut per fer a peu, corrent o en bicicleta, seguint la Sequia, canal construït al segle XIV per portar aigua a Manresa.

Però també es conegut per la seva trobada de clàssics, aquest any, ja han celebrat la seva desena edició.

Trobada

Quan arribo al punt de trobada, la plaça de accés a la llar d’infants, ja és ben plena i s’estan començant a distribuir els cotxes per la vorera del carrer de Moià.

Nombrosa participació, per tant, i també molt bona assistència de públic, res millor per un nuvolós matí de diumenge que sortir a passejar i veure clàssics.

A la taula d’inscripcions ja està fet el gruix de la feina, encara que poc a poc segueixen arribant participants i el moviment es centra més a la recollida d’esmorzars.

Tenim una estona per passejar, fer fotos i xarrar amb els que ens anem trobant. Veiem Porsche, BMW, Renault, Seat, Volswagen, Lancia, Alfa Romeo, és a dir… de tot i de tota mena, des de els més fidels als originals fins a repliques Abarth.

Desprès arriba l’hora de posar en marxa els motors i sortir de ruta, els tenen preparats un bon recorregut de 60 KM.

Per satisfacció del que us parla, hi ha ganes de trepitjar a fons, de fer rugir les besties i fins hi tot, de deixar-se una mica de goma a l’asfalt, sempre, això si, amb seny i control.

Desprès de veure la desfilada de sortida jo ja hem retiro, felicitats per la trobada i ànims per continuar amb la següent amics de Balsareny.

Salut i Benzina.

El Rodaclàssics.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*