Trobada de Mini a Berga 2017

Primer de Maig i aprofitant que és festa surto de bon matí amb destinació Berga.

Tranquil·litat,  ja sé que encara no és Patum, tot arribarà, però sí que és Fira de Maig i el meu principal objectiu és veure com llueixen un bon grapat de Minis junts.

El Clàssic Motor Club del Bages, organitzava la XXVII trobada de cotxes d’època de Berga, concentració turística no competitiva. En aquest cas estava reservada a 25 vehicles clàssics de la marca Mini, amb 25 anys d’antiguitat o més es clar.

A Berga.

En arribar al punt de concentració ,L’Hotel Berga Parck, l’aparcament encara està bastant buit, moment oportú per anar a fer un cafè i anar veient per la finestra com arriben els cotxes i com tothom entra i confirma la seva inscripció.

Ara ja puc sortir i gaudir de la bonica col·lecció que ens han deixat exposada.

Com podeu veure, siguis o no especialment admirador del Mini es un cotxe que enamora, simpàtic,  i tal com es desprèn de la prova que precisament s’ha publicat aquesta Abril passat, Austin Mini 1971, molt divertit de conduir.

Desprès d’una estona fent fotos i amb la puntualitat que caracteritza al Clàssic Motor Club del Bages, tots van sortint i es forma una rotllana per donar las explicacions oportunes abans de la sortida.

Sembla que tenen un bon pla per davant, uns 40 Km de ruta pel Bergueda per prendre-s’ho amb clama, amb paradeta per fer un pica pica i desprès tornada per lluir una mica per Berga, acabant la jornada amb un dinar de germanor.

 Jo nomes he vingut a acomiadar-los i els veig marxar quedant-me amb las ganes de tenir un a disposició un Mini, i seguir-los.

Vaig a fer una visita a la fira, al passeig de la Industria, abans de acomiadar me de Berga.

Un plaer com sempre i fins la pròxima companys.

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*